Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Zuschlag, a csodafegyver

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Van itt, kedves János, egy iskolaigazgató, egy bizonyos Pukli István, aki sokat ugrál. Őt kellene lejáratni!”

Adott egy személy, akiről fehéren-feketén bebizonyosodott, hogy erkölcstelen, korrupt alak. Mivel ez az alak világ életében csak politikus volt, ezért nem ért semmihez.  Valahogy azonban neki is meg kell élnie, hát alávalóságát bocsátja áruba. Aki valaha is akár egy órácskát egy szobában tartózkodott vele, az rögtön gyanússá válik, és rossz híre kél.

És láss csodát, erre az árura is van vevő.  A vevőt úgy hívják, hogy Orbán-maffia. Ha választás előtt le kell járatni a rivális pártot, akkor rögtön könyvet íratnak neki, amiben össze-vissza hazudozik. A „könyvért” kapott pénz azóta alighanem elfogyott, úgyhogy éppen kapóra jöhetett egy újabb rendelés:  „Van itt, kedves János, egy iskolaigazgató, egy bizonyos Pukli István, aki sokat ugrál. Őt kellene  lejáratni!”

Zuschlag János vállalta a munkát. Elmesélte a TV2-ben, hogy ifjú korukban Pukli István a „harcostársa” volt, és mint jó harcostárs biztosan tudott az összes disznóságról, amit ő, Zuschlag elkövetett. A következtetést a nézőre bízzák: ha tudott róla, akkor ugyanolyan gazember, mint Zuschlag.

Az elégedetlenség az országban szemmel láthatóan nő, egyre többen emelik fel szavukat az Orbán-kormány ténykedése ellen, úgyhogy Zuschlag árujára egyre nagyobb lesz a kereslet. Akár céget is alapíthat „Magammal Mocskolom Kft.” néven.

Andor Mihály / gepnarancs.hu

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.