Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Biodíszletet András bácsinak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Elég volt abból, hogy korrupt baloldali politikusok akarják felhasználni a gyerekeket és a pedagógusokat saját önző pártpolitikai céljukhoz”

mondta a Fidesz-KDNP szolgálatos, szombaton is bevethető, feltörekvő sajtótájékoztató embere, aki újra leleplezte Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának sötét múltját. Hollik István, a KDNP létfontosságát egyszemélyben megtestesítő másodvonalbeli megmondó-káder, az új kereskedelmi pártcsatorna Tények című műsorára hivatkozva tárta fel Pukli egyeneságú kapcsolatait Zuschlag János pitiáner szocialista bűnözővel és forgatta a szemét közel 4 percig azon, hogy a pedagógusok hergelésének egyik vezéralakja a bukott baloldallal cimborált.

Jó látni, hogy a Fidesz-KDNP a hazug baloldal hazug képviselőinek kijelentéseit immár abszolút igazságot megtestesítő vonatkoztatási alapnak tekinti és használja, ha azok éppen egybevágnak a kormánypártok érdekeivel. Ezen a morális mélyrepülésen el is lehetne mosolyodni akár, ha volna hozzá gusztusa az embernek. Úgy alapvetően sincs gusztusa az embernek az ilyesmihez, úgy viszont főleg nincs, hogy  megpillantja Tállai András NAV-vezért, amint egy nappal korábban óvodások jelenlétében avat fel egy térfigyelő rendszert Nagycsécsen. A magasztos pillanatokat természetesen mindannyiunk örömére fel is tolja a Facebookra, mert neki is van olyanja, nem csak Hoffmann Rózsának.

Először is borzasztónak találom, hogy egy térfigyelő rendszert meg kell ünnepelni. Mármint mindazoknak, akiket az a rendszer – rendeltetése okán – majd jól megfigyel. Másodsorban azt nem értem, hogy mi a franc köze lehet egy normális országban az adóhivatal vezetőjének egy térfigyelő rendszerhez és annak ünnepélyes felavatásához. Harmadsorban normális helyeken egy ilyen átadás nem ünnep, hanem a mindennapok része, ami szóra sem érdemes. Negyedsorban, ha Tállai felavat, szalagot vág el és minden falusi hurkafesztiválon ott van, ki vezeti a NAV-ot?

Az egyedüli dolog, amit értek az az, hogy Tállai szereti, ha fényképezik, mert ettől az az érzése, hogy érdeklődésre számot tartó, fontos ember ő, akárcsak a Habonyárpi. Én viszont valahányszor ránézek erre az eltorzult arcra, valahogy mindig Magyarország mai erkölcsi-szellemi színvonala köszön vissza rám. Tállai tökéletesen megtesíti mindazt, amivé a Fidesz nevű rendszerváltó párt két és fél évtized leforgása alatt (vissza)fejlődött. Időutazáson átesett párttitkárokkal kísért Kádár szelleme és ezen a nyomasztó érzésen még a háttérben lógó piros táblán fehér írás sem képes érdemben rontani vagy javítani.

Lázár János szintén nagyon fontos ember azt mondta, hogy gyerekeket fölhasználni politikai célokra nem méltányos, nem tisztességes és főleg nem igazságos. Igaz, hogy vagy 10 nappal ezelőtt mondta és igaz, hogy nem Tállaira gondolt, én viszont továbbra se értem, hogy akkor kinek hova nem szabad bevinni a politikát. A fenti ábra szerint úgy tűnik, az iskolába nem szabad, az óvodába kifejezetten javallott.

Vagy csak akkor van baj, ha a szülő nem engedi hétfőn iskolába a gyerekét, mert akkor kipusztul a nemzet és a XII. századi zalai kápolnák? De ha pénteken óvodásokat cipelnek Tállai András bácsi mellé biodíszletnek a színpadra, akkor az kifejezetten kultúránk értékeinek megbecsülését szolgálja majd? Egyáltalán miről beszélnek ezek a buta, szervilis, képmutató idióták? Ha a Fidesz mossa az óvodások agyát, akkor az rendben van? Hol volt Hoffmann Rózsa pénteken, hogy aggodalmát fejezze ki azért, mert a gyerekek szalagelvágáshoz asszisztáltak, ahelyett, hogy óvodában lettek volna? Vajon tudja-e, hogy  nem volt tanítási szünet? És ha tudja, akkor miért nem háborodott fel? Megkérdezték vajon a szülőket, hogy szeretnék-e, ha gyerekük a Fidesz melldöngető rendezvényén szerepelne? Ja, hogy lelkesen és önkéntesen ajánlották fel őket, mert ha nem, bukják a közmunkát? Értem.

Hát erről van szó, Hollik Istvántól Hoffmann Rózsán keresztül Lázár Jánosig. Erről a sértő és módfelett szelektív aggodalomról és felháborodásról. Hogy ha a pedagógusok, szülők tiltakoznak, akkor a baloldal viszi be a politikát az iskolába, ha Tállai Andrásnak kell szalagot tartani az ollójához, akkor az népnemzeti kötelesség, amibe  még a zalai kápolnák is beleremegnek a meghatottságtól. Tényleg, akkor már miért nem papok jelenlétében vágták el azt a szalagot? Hogy lehet úgy átadni egy térfigyelő rendszert, hogy az nincs felszentelve?

Nem tudom, mi történik itt és meddig tart még ez a szülők, gyerekek, pedagógusok kollektív hülyének nézésére irányuló összehangolt kormányzati erőlködés, de remélem, hogy egyre szélesebb körben érik a felismerés. És ha már itt tartunk: arról tud valamit esetleg a Fidesz-KDNP  vasárnap szolgálatos megmondója, hogy a herceghalmi nyugdíjas honnan ismerte azokat a kopasz kigyúrt népszavazókat? Ha már.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.