Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kopasz, kigyúrt demokrácia

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A világ egyik legabszurdabb népszavazási ügyrendje és egy Kubatov-listázott illiberális demokrácia kellett ahhoz, hogy az MSZP helyett kigyúrt bőrfejűek Erdös Lászlóné magánszemély adja le a soron következő népszavazási kezdeményezést a vasárnapi nyitva-, avagy zárvatartásról. Az idős hölgyet (ezúttal nem lilahajú) a Fradi Security emberei őrízték, nehogy az MSZP agyonverje. Azok a szép szál legények, akik már a Fidesz-székháznál is bebizonyították, hogy az állampártot szolgálják.

A kopaszok gyakorlatilag és tényszerűen, testük teljes széltét és hosszát felhasználva állták útját Nyakó Istvánnak, hogy az ellenzéki párt nevében benyújtsa a kérdést. A helyzet annyira abszurd és hihetetlen, hogy talán még az is eltörpül mellette, hogy a tegnapi napot megkoronázandó, Kovács Zoltán kormányszóvivő egyszerűen kisétált az éppen aktuális, saját maga által tartott sajtótájékoztatóról, amikor Habony Árpádról kérdezték.

Az önmagában is eszméletlen, hogy népszavazási kezdeményezést úgy lehet benyújtani Magyarországon, hogy amikor a Nemzeti Választási Iroda honlapján megjelenik a Kúria előző népszavazási kezdeményezést elutasító döntése, a várakozóknak egymást legyűrve kell megindulniuk a készülék felé, amely rányomja a dátumbélyegzőt arra a papírra, amelyik elsőként érte el a nyílást.

E tekintetben és mindenféle tekintetben fantasztikus és életszerű, hogy kigyúrt kopaszok úgy ébrednek kedd reggel, hogy b*szki, de jó lenne már nekünk is kezdeményezni valamit, induljunk, nehogy valami seggfej MSZP-s megelőzzön.

A helyzetet nem enyhíti és nem súlyosbítja az álcaként használt öntudatos nyugdíjas, aki egy egész ország akaratát képviselte ma reggel az akciófilmekbe illő dulakodás közepén. Az felelőtlenül nagy közhely lenne, ha azt mondanám, Magyarország ma szűnt meg hivatalosan is jogállamnak lenni, hiszen tegnap is, mút héten is, és már két éve is került szög a koporsójába.

Miután két hete Patyi András, a Nemzeti Választási Iroda vezetője tartott eligazítást a fejekben, miszerint „Magyarországon egyáltalán nem nehéz népszavazást tartani, főleg azon országokhoz képest, ahol például nincs népszavazás” és tegnap Kósa Némán Makogó Lajos is elmagyarázta a nála is hülyébbeknek, hogy ha az uniós tagságról lehetett népszavazni hatszáz éve, akkor abból következik, hogy ma is lehet a vasárnapi zárvatartásról, ma kiderült, hogy lehetne is akár. De nem lehet, basszátok meg!

Az idősebb nő, akit a kopaszokból álló csoport maga elé engedett.Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Mert ha E. Lászlóné magánszemély odamegy a maga értelmetlen, idióta, bárgyú és fölösleges kérdésével, valamint X számú kigyúrt Kubatov-féle verőemberrel, akik elég sokan vannak és elég félelmetesek ahhoz, hogy az MSZP emberei egyet hátralépjenek, akkor ez van. És nemhogy ez van, hanem Gulyás Gergelynek van pofája kiállni és azt mondani erre, hogy a Fidesznek semmi, úgy értem, SEMMI köze ahhoz, ami ma történt. Mert a Fidesz nem ismeri Kubatov Gábort, Kubatovnak semmi köze a Fradihoz, így mi sem életszerűbb, mint az, hogy ezek az emberek ma úgy ébredtek: kézenfogják E. Lászlónét és elkísérik népszavazási kezdeményezést leadni.

Miután elolvastam a Fidesz közleményét, miszerint a párt elítéli a szocialista botránykeltést (keresztény kormánypárt, cinizmus a neved!), szeretném ünnepélyesen megkérdezni, mi a francért nem törlik el végleg a népszavazás teljesen fölöslegessé vált intézményét? Hányszor fogják még eljátszani ezt az akciót azért, hogy újabb hosszú hónapokig ne lehessen kiírni népszavazást az emberek többségét kifejezetten idegesítő, még a legvallásosabb Fidesz-hívőket is őrületbe kergető kérdésről? Tényleg azzal akarunk a nemzetközi média címlapjaira kerülni, hogy Magyarországon verőlegényekkel felfegyverkezve kell népszavazási kezdeményezést benyújtani? Igen, tényleg.

És vajon mi járt annak, aki ilyen szép tisztes kort megélt, ilyen szépen, méltósággal megőszült? Mennyit kell egy nyugdíjas asszonynak fizetni azért, hogy kopasz (büntetett előéletű?) verőlegények árnyékában tegyen keresztbe egy demokratikus kezdeményezésnek? Életfogytig tartó csirkefarhát, vastag boríték, wellness-hétvége, örök élet ígérete, vagy elég volt a feltétel nélküli vallási fanatizmus és az Orbán-Semjén imádat?

Egy, a Fradi belső ügyeit jól ismerő forrás most küldte az alábbi levelet. Oszd meg, hogy mindekihez eljusson, hogyan…

Közzétette: Juhász Péter – 2016. február 23.

 

A rezsim ostoba primitivizmusát, egyben totális talajvesztését jelzi, hogy egyik idiótának se jutott eszébe valami elegánsabb módszer a foltokban még létező demokrácia kicselezésére: hogy mondjuk az ősz hajú néni és az MSZP időbélyegzőjét megfúrni, összecserélni, vagy valami. Nem, ezek odaküldték a tar hústornyokat.

Miközben az összes k*rva csatornán ömlik a (kitalált) migráns- és terrorveszély, miközben készenléti rendőrök járnak-kelnek az ország eldugott szegleteiben, sehol nincs a rendnek egyetlen őre sem, amikor kamerák előtt, embereket korlátoznak törvény adta joguk gyakorlásában. Miután bizonyíthatóan Kubatovhoz köthető bőrfejűek, félanalfabéta verőemberek félemlítenek meg állampolgárokat egy közintézményen belül és alkalmaznak nyílt erőszakot a demokrácia ellen, Gulyás Gergely kiáll és azt mondja, hogy nincs közük semmihez?

Van még ember ebben az országban, aki nem látja mi történik? Nem zavarja most sem a fanatikus híveket, hogy kopasz biztonsági őrök gyakorolják az erőszak monopóliumát, miközben a hivatalos állami szervek gyrost zabálnak a mocskos bevándorló sarki gyorséttermében? És tényleg vannak olyan elmebetegek, akik közelharcot vívnak a magyarok 80%-a ellen, akik azon vannak minden erejükkel, hogy megakadályozzák a boltok vasárnapi nyitvatartását? Egyszerűen hihetetlen.

Azt látjuk, mitől undorító Orbán rezsimje, de hol volt a rendőrség, amely nagy erőkkel vonult fel, amikor a Teleki igazgatója köré szervezett szimpátiatüntetés helyszínét kellett biztosítani? Azt látjuk, hogy Polt Péter a pártállami főügyészség nevében félrefordítja a fejét, de a kérdés az: vajon mi még mindig ülve maradunk a fotelben? Igen, miközben a Nemzeti Bank 4,7 milliárdért villát vásárol Washingtonban, a kormánypárt megrendelésére verőemberek akadályozzák a demokratikus intézmények működését Magyarországon.

Felelőtlenül nagy közhely ilyet mondani, de ez az ország ma megszűnt demokráciának lenni. Nem először, de visszafordíthatatlanul. Vagy mégis felállunk abból a kurva fotelből?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.