Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kedves barátaim, drága sertések!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a cikk nem friss ugyan, de talán sokan emlékeznek még arra a dicső pillanatra, amikor országunk miniszterelnöke felavatta Mészáros Lőrinc disznait. Kukkantsuk a múltba közösen.

Kedves barátaim, drága sertések!

Azért gyűltem ma össze, hogy felavassam kedves barátom, szomszédom és drukkertársam heroikus önfeláldozással létrehozott beruházását, amely az egyébként szabadtartást igénylő mangalicákat tereli polgári keretek közé. A sertéseken kívül köszöntöm a szomszédomat és a televíziómat is. Büszkén jelenhetem, mindannyian uniós, valamint közpénzből vannak itt. Vagy ott, ahol.

A zsebemben…

…a zsebemben van az a nagyszabású kormányjavaslat, mely szerint kormányunk magáévá teszi a zászlót és a címert, akár erőszakkal is! A közjó érdekében kötelezően ünnepelni fogjuk ezeket a jelképeket! Semmit nem hagyunk az út szélén!

Barátaim! Nemzetünk elemi érdeke, jövőnk záloga és népünk boldogulásának útja az, ha kólát iszunk!

…bocsánat…

Az ország jövője az Audiban van!

…francba…a múltkor is ez a zakó volt rajtam, rossz papírt vettem elő a zsebéből…hehe.

Megvan! Nincs meg…Nem baj, mondom fejből, mert okos vagyok!

Barátaim, kedves sertések! Országunk nemzeti érdeke, a magyar emberek érdeke az, hogy minden sertés Audit vezessen és közben kólát igyon! Az itt összegyűlt televízióm nyilvánossága előtt bejelentem, hogy stratégiai megállapodást kötök a sertésekkel! Nemzeti érdekem az, hogy a stadionom…unk…otok gyepszőnyege mindenben megfeleljen az előírásoknak, ezért minden hét keddjén a sertések békésen átsétálnak a sportcentrumba és szabványos méretűre rágják a pálya füvét. A séta természetesen önkéntes lesz, buszokról a szabadfogású birkózó-egylet gondoskodik.

Barátaim! Most, hogy így magam közt vagyok, beszélek nekem az ország állapotáról, hátha akkor megértem. Az már biztos, hogy a Soros György által pénzelt CIA pénzeli a norvégokat, aki az USA-t pénzeli, ők pedig aljas indokból pénzelik André Goodfriendet, aki sunyi módon az USA érdekeit képviseli!  Ez a nemzetközi összeesküvés azt tűzte zászlajára, hogy megbuktasson engem, a magyar népet! Ne engedjünk a rothadó nyugati aljas ármánykodásnak! Védjünk meg engem a mobiltelefonokkal támadó árulóktól, akik félőrülten dúlták fel utcáinkat és porig rombolták pártunk székházát, kiitták a Dunát, lángba borították fővárosunkat és még én is betojtam tőlük!

Vegyünk példát a Londonban békésen gigatüntető diákokról, akik csak három rendőrt vertek meg! Mert ott önérzetes fiatalok vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak a mocskosliberálisdemokrata kormányzat aljas szándéka ellen. A libsik meg akarják emelni a tandíjat, meg akarják sarcolni a tanulni vágyó fiatalokat! Meg akarják nyomorítani az angol fiatalok életét, hosszú évekre adósrabszolgává téve őket!

Barátaim, kedves sertések! Fogjuk meg egymás kezét és örüljünk közösen annak, hogy ilyen fejlődő, boldog és szép országban élhetünk! Adjunk hálát nekem azért a sok jóért, ami napról napra bőven öntözi a dolgos magyar embereket, mint nyári zápor a szittya turulszart!

Köszönjük meg nekem a gyönyörű stadionokat, a tandíjmentes tanulás lehetőségét, a 110%-os foglalkoztatottságot, a devizahitelesek megmentését, a termőföldek bölcs elosztását, a munka becsületének helyreállítását, az idősek tiszteletét, a gyermekek védelmét, a sérült társaink megsegítését. A munkához, emberhez méltó élethez, szabadsághoz, egészséghez, tanuláshoz, valláshoz, információhoz jutáshoz, szabad választáshoz való jogok igényeim szerinti átalakítását.

Barátaim, kedves sertések! Itt még nem állhatunk meg, mert többet akarok! Nekem semmi nem elég, ha szeretett népem javáról van szó! Az egész Kárpát-medencére kiterjesztem a szakmunkás képzést! Én, egyedül el fogom érni, hogy tágabb környezetünk hamarosan olajos kezű bakancsokkal teljen meg, mindannyiunk örömére!

Engedve a nép akaratának, bevezetem az oly régen várt szociális temetést! Így végre valóban együtt lesznek a családok az utolsó percig. Gyermek temetheti el a szülőt, szülő a gyermeket, férj a feleséget. Szó szerint. Ásót a kormány kegyelméből mindenkinek biztosítok.

Én, a kormány, nyelvreformot hirdetek! A hosszú és bonyolult életszínvonal szót eltörlöm, helyette a sokkal rövidebb és jobban hangzó rezsi szót vezetem be!

Kötelezővé teszem, hogy a kormányzásomat kritikával illetni csak cilinderben, szalonkabátban és választékos stílusban lehet, kizárólag angol nyelven. Hogy a szólás szabadsága, a demokrácia és az általános szabadságjogok minden nehézség nélkül gyakorolhatóak legyenek, magamhoz vonom az összes nyelviskolát és kiosztom azt kolléganőmnek, aki adózási kérdésekben is áll rendelkezésre. Személyesen ő fogja oktatni a nyelvet mindenhol, így az egyenletes minőség biztosítható számotokra, kedves barátaim, polgártársaim és sertések.

Felhívom az aljas, bukott, mocskos ellenzék figyelmét arra, hogy szemmel tartom őket! Kettővel! Nem félek tőlük, mert engem támogat, szeret és védelmez a nemzet! Valamint a testőrségem.

További sikeres beruházásokat, sok közpénzt és uniós forrást kivánok az én barátomnak, szomszédomnak, a sertéseknek és önmagamnak!

Aranykor köszönt ránk, minden vágyunk teljesül!

Csökkentem a rezsit egészen nulláig és még azon is túl!

Jobban teljesítek!

Hajrá én!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.