Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Simicskó tolja Krahácsot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szívem csücske, nemzetünk őrangyala, Simicskó Isván tolja Krahácsot. Ameddig Orbán Viktor Putyinnál köt jobbnál remekebb üzleteket a mi bőrünkre (plánehogy a mi zsebünkre) addig az itthon maradottak elszántan harcolnak. Értünk. Pontosabban velünk.

Mivel népünk vezére nagyon beleélte magát a teljhatomba, mármint, hogy kell neki, mindenkinek az a dolga, hogy ezzel fárassza a lakosságnak azt a részét, akik még képesek gondolkodi, ezért aztán nem szeretnének ilyen hatalmat adni senkinek. Orbán Viktornak pláne nem.

A kormány nem enged a magyar emberek biztonságából, ezért célja, hogy kellő mozgásteret kapjon a terrorizmus elleni küzdelemben – szögezte le a honvédelmi miniszter egy szerdai budapesti fórumon.

Kisbogaram! Már a jelenlegi mozgástér is sokkal tágabb, mint amit én például még elviselhetőnek tartanék. Mi a jó francot nem tudtok megtenni az érdekünkben? Már persze leszámítva a csillagokat vígan lerúgó korrupciót. Nincs módotok bevetni a rendőrséget? Akkor az a sok zsaru, akin én napról napra keresztül szoktam esni, azok kicsodák? Az ellenség küldte őke ide? Már csak azért kérdem, mert igen rendszeresen baszogatják ők az autósokat, köztük engem. Jelzem, minden ok nélkül. Akkor ők nem is jogszerűen macerálnak?

Aztán ott a rohadtul sok pénzből felszerelt és eltartott TEK. Azok nem azért vannak, hogy hárítsák a terrort elfele? Nekik mi a dolguk? Csak Orbán utcáját és házát védik? Akkor minek kellett az a sok méregdrága autó nekik? Olyan hosszú az az utca? Meg miért nem fizeti Orbán a testőrségét? Nem keres eleget? Kérjen az asszonytól, annak elég jól megy, ha feszt veszi a földeket. Vagy esetleg a lányától, azok sem nyomorognak, ha már a második villát vették. Miért mi fizetjük őket? Ha már itt tartunk: miért mi fizetjük Matolcsy testőrségét? Az orvosi kezelés nagyságrendekkel olcsóbb lenne, mint az a százvalahány tekes, aki körülötte sertepertél. Arról nem beszélve, hogy mi a reteknek azoknak annyi éles lőszer? Ha valaki túl közel megy kuszaszemhez, lelövik, vagy mi?

Sőt, ott a parlamenti őrség, ami megint minek? Félnek, hogy Vadai megtámadja Kövért?

Szóval szerintem vígan van itt terrorelhárító, csak hülyeségekkel foglalkoznak. Vagy hülyékkel, ami majdnem mindegy. De az biztos, hogy mi fizetjük. Márpedig akkor ránk vigyázzanak, ne Matolcsyra, meg Kövérre. Ők vigyázzanak egymásra, ha már annyira be vannak szarva.

A rendőrségen és a TEK-en kívül van valami hadseregünk is, ha jól tudom. Az, amit szépemlékű Hende Csaba letakart kukkerrel vizslatott. Ha ráérnek, azokat is nyugodtan be lehet vetni.

Az utóbbi időben ugyanakkor a váratlanul, gyenge célpontok megtámadásán alapuló, gerilla típusú hadviselés egyre súlyosabb problémákat okoz a nemzetközi biztonsági környezetben. A magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet is védtelen, ártatlan civileket gyilkol. Ezzel a harcmodorral szemben nehéz védekezni, a terrorizmus elleni küzdelem nagy kihívást jelent – magyarázta a miniszter.

Fasza. Aztán, ha Orbán Viktornak lesz diktátori felhatalmazása, akkor majd tud védekezni? Mit csinál a terroristákkal? Rájuk ordít? Földre löki őket? Durván? Ne hülyéskedjünk már!

Azt is mondta még Simicskó, hogy:  Senki sem gondolhatja komolyan, hogy a magyar kormány napjainkban diktatúrát vezetne be, s a saját állampolgárai ellen lépne fel.

De, Pityu! Pont ettől félünk itt pár millióan. Simán megtenné a főnököd. Gondolkodás nélkül, lazán, csuklóból. Nem gondolod, hogy mert te garanciát vállalsz érte, azért majd valaki el is elhiszi?

Százszázalékos biztonság nem létezik, de amit lehet, azt tegyük meg – fogalmazott a miniszter, megjegyezve: szomorú lenne, ha a magyar politika olyan mélyre süllyedne, hogy a magyar emberek biztonságát is kockára tenné.

Helyes! Amit lehet, azt tegyetek meg. Amúgy magam is szomorúnak találom, hogy ide süllyedt a magyar politika, ahova. Nem hinném, hogy csak nekem tűnt fel: bármely, szabadon választott magyar politikus képes letagadni azt is, ami egyébként dokumentumokkal bizonyítható és csuklóból tud egyetlen mondatban két, vagy akár több, egymásnak homlokegyenest ellentmondó baromságot állítani.

Azt javaslom, ha kevés a határőr, katona, tekes, tökös, akkor ne építsetek több stadiont és annak az árából vegyetek még fel katonákat, rendőröket, vagy ami kell.

Ha rajtam múlik (nem fog), a büdös életben nem kapja meg Orbán Viktor az oly nagyon áhított teljhatalmat. Egy percre sem, nemhogy 60 napra. Az Isten óvja meg ezt az országot, ha Orbán és Putyin kéz a kézben akar ránk vigyázni.

Komolyan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.