Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti konzultáció: hülye-e vagy?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelt honfitársaink, kedves magyar emberek!

Számunkra végtelenül fontos az Önök véleménye, ezért Hir-Telen konzultációt szervezünk, hogy megtudhassuk, mit gondol a magyar nép, a magyar polgárok és a keményen dolgozó magyar kisemberek.

Bizonyára mindenki hallott már arról, hogy, és véleménye is van. Ami fontos és kötelező érvényű ránk nézve. Ha mi is úgy látjuk. Jónak. Ezért széleskörű, minden fontos témát érintő kérdőívet állítottunk össze, időt és fáradságot nem kímélve. Összesen tizenhétmilliárdból kijött (rokon csinálta, kedvezményesen), ezt az összeget majd le fogjuk emelni az önök bankszámlájáról. Előre is köszönjük.

1.) Sokféle véleményt lehet hallani a korrupcióval kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontos kérdésnek a korrupció térnyerését hazánkban, a saját élete szempontjából?

a. Nem fontos

b. Mennyit fizetnek a válaszért?

c. Mi az a korrupció?

2.) Ön szerint az elkövetkező években lesz olyan, amit nem lopnak ki pofátlanul az országból?

a. Igen, az anyósomat

b. Már mindent elloptak

c. Leszarom

3.) Vannak, akik szerint Habony Árpádnak nincs ízlése. Ön szerint?

a. Ki az a Habony Árpád?

b. Mi az az ízlés?

c. Szerintem?

4.) Tudta-e Ön, hogy nem is Magdi anyus esett le a lépcsőn, hanem Vida Ildikó?

a. Nem tudtam

b. Igen

c. Igen?

5.) Sokféle véleményt hallani a politikusokkal kapcsolatban. Ön szerint a megélhetési politikusok veszélyeztetik az Ön és családja munkahelyét és megélhetését?

a. Még nem

b. Már nem

c. Márta

6.) Vannak, akik szerint Bálint Antóniának jobb segge van, mint Andy Vajnának. Ön szerint ez mennyiben befolyásolja a magyar gazdasági fejlődés ütemét, különös tekintettel a levesteknősök vedlési szokásaira?

a. Szerintem igen

b. Szerintem nem

c. Szerintem

7.) Támogatná-e Ön azt az elképzelést, hogy a nevünkre vegyük az Ön megmaradt javait, amennyiben az idei év átlagos csapadékmennyisége meghaladja az egy liter/miatyánk sűrűséget, természetesen holdfogyatkozás idején?

a. Dögöljön meg

b. A szomszéd

c. Tehene is

8.) Támogatná-e Ön azt az elképzelést, hogy a fizetését egyenesen a korrupcióellenes alapba utalja a munkáltató, ahonnan mi azonnal el is lopnánk azt?

a. Feltétlenül

b. Mindenképpen

c. Természetesen

9.) Egyetért-e Ön azzal a véleménnyel, hogy senkinek semmi köze hozzá?

a. Teljes egészében

b. Attól függ

c. Attól sem függ

10.) Egyetért-e Ön azzal a tudományos véleménnyel, hogy a magyarok genetikailag az Ovis aries családjához állnak a legközelebb?

a. Szerintem

b. Eggyet értek

c. Mészáros Lőrinc

11. Egyetért-e Ön azzal az elképzeléssel, hogy legjobb, ha a magyar ember semmiről sem tud?

a. Teljesen egyetértek

b. Inkább egyetértek

c. Inkább teljesen

12.) Egyetért-e Ön azzal, hogy a magyar családoknak és a magyar gyermekeknek feltétlenül előnyös a horgolt miniszoknya svájcisapkával?

a. Stadion

b. Olimpia

c. Olimpiai stadion.

Köszönjük a válaszát! Önnel együtt eddig 35 698 765 honfitársunk töltötte ki a konzultációs kérdőívet. Örömmel tudatjuk, hogy a válaszadási arány alapján a lakosság 123 százaléka támogatja azt az elképzelésünket, hogy sok pénzt akarunk keresni. Ezért – és mert az Ön válaszai is ezt támasztották alá – mellékelten küldjük a bankszámlaszámunkat az utaláshoz, valamint a postacímet, ahová az aranyékszereket és értékes műgyűjteményeket várjuk szeretettel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.