Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ki véd meg minket a magyaroktól?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ki robbant ismét bombát az Aranykéz utcában az új magyar nagytőkés osztályért? Ki ragad megint Kalasnyikovot az úszósport felvirágoztatásáért?

Azt már tudjuk, hogy ki véd meg minket a migránsoktól, a rothadó és hanyatló, a keresztény értékeit végleg sutba dobó Nyugat erőszakos térítésétől, a Sorosoktól meg a tudjátok kiktől, mert persze, hogy Orbán Viktor, a NER és a mi örökös belügyminiszterünk, Pintér Sándor az ő jobbkezével, Polt Petivel együtt. Orbán és tehetséges emberei óvják az erkölcseinket, a hungarikumokat, a termőföldet, a magyarok érdekeit az EU-ban és az USA-ban, a nyugdíjunkat és a vasárnapi szabadidőnket nem különben. De ki védi meg a magyar embert a magyar ember hülyeségétől? Attól, hogy ezt mind képes legyen bevenni, vagy ha nem is, de attól, hogy birka módjára eltűrje, hogy hülyének nézik. A magyar ember nem. Mert a magyar ember nem lép fel a hatalom ellen egy cseppet sem, mivel az veszélyes lehet az állására, a jövedelmére, a pozíciójára, a gyerekére, a rokonára, de még az is megeshet, – horribile dictu -, hogy ráküldik a NAV-ot.

Jó, nem akasztanak, nem lövetnek, nem dobálják a rendszer kritikusait helikopterről a Balatonba, meg ilyesmi, mert nem vagyunk mi Dél-Amerika, nincsen itt olyan igazi diktatúra és tényleges terror mint ott volt, amit persze egyedül a magyar nép végtelen türelmének köszönhetünk. A mi végtelen bárgyúságunk miatt nincs szükség erőszakra. Elég az ostort pattogtatni, a gumibotot a kézbe ütögetni, az egzisztenciális veszély lehetőségét felvetni és a magyar ember úgy szarja össze magát, ahogy éppen ott áll a hatalom színe előtt, de úgy, hogy a sarkára folyik a saját ürüléke neki, majd onnan egyenesen bele a lábbelijébe. A gravitáció miatt, mert az az egyetlen általános törvény, ami még érvényben van nálunk is, mert eddig csak egy elmeháborodott médiacézár kérdőjelezte meg. Ki tud így elindulni, felkelni, harcolni, bátor lenni, ha csicsog a csukájába a saját szara?

Bátor nép a magyar, de szereti a rendet. Szereti, ha megmondják, hogy kit kell imádni és követni. Fontos neki, hogy tudja, ki fogja helyette elintézni azokat az ügyeket, amelyeket neki kellene, mert ő nem ér rá. Az EU, az USA, a NATO, Gyurcsány, Orbán, esetleg Ludas Matyi vagy a pókember? Nem, nem gyáva ő, csak – ahogy mondani szokta -, jobb félni, mint megijedni. És ebben az országban már vagy öt éve nem találkoztam emberrel, aki meg lett volna ijedve, ugyanis mind simán be volt szarva. A saját árnyéka mellett félt a saját országa politikai vezetésétől is, akit egyébként maga választott magának. Lecserélte az előző politikai garnitúrát, mert attól nem félt egy cseppet sem, hiszen rágyújtotta az állami televíziót, meg felszedte a követ a székes főváros utcáin, lángra lobbantotta bátran a parkoló autókat és meghuzigálta még a lovasrendőrök farkát is.

Ma a televízió arcátlanabbul hazudik, mint bármikor korábban, de ezen kívül is lenne bőven oka a magyar embernek, hogy az utcára vonuljon és barikádot emeljen, felháborodásából nagy-nagy tüzet csiholjon, de a magyar ember csak mosolyog azokon, akik számon kérik rajta a felkelést és a forradalmat, mert szerinte: jobb félni, mint megijedni. Ezért fél is lelkesen mindentől, de főleg a hatalomtól. A saját hatalmától a leginkább, amely hatalmat a kegyelméből Orbán Viktor és a Fidesz nevű bandája tart a kezében. Ezt – a lassan korlátlan hatalmatv- még csak igazán fel sem kell használniuk a beszariak ellen, mert azok annyira majréznak, hogy okot sem mernek szolgáltatnak arra, hogy a hatalom egyszer végre kemény és erőszakos legyen, hogy a diktatúra megmutathassa az arcát, hogy a TEK végre éleslövészetet tarthasson annyi de annyi unalmas szárazedzés és miniszterelnöki konvojbiztosítás után, hogy végre kipróbálhassa a drága nyugati fegyvereket, amiket a nem létező magyar és a nálunk elő nem forduló muzulmán terroristák veszélyére hivatkozva vásárolt halomra.

Szóval a magyar ember nyivákol, de tűri, hogy hülyét és rabszolgát csináljanak belőle a saját hazájában, hogy elvegyék mindenét, hogy a nemzet vagyonát néhány csirkefogó szétossza a rokonai között, mert mindez igazán nem is bántja. Sőt. A magyar ember kellő tisztelettel viseltetik mindazok iránt, akik elég csavaros eszűek, elég bátrak és vállalkozó kedvűek ahhoz, hogy megtegyék mindazt, amihez neki nincsen mersze. A magyar ember ugyanis lopni is csak akkor bátor, ha megengedik neki. A szocializmusban is csak annyit és attól lopott, amennyit és akitől a hatalom megengedte, eltűrte. A közöst vitte haza és azzal takarózott, hogy az az övé is. Most meg nem érti, hogy miként gazdagszik a Mészáros Lőrinc, a Lázár János és rokonaik, az Orbán Viktor és a családja, vagy a Vajna András és a kedves felesége, meg mindenki más is, akinek nem a lopás, hanem a lopás megakadályozása lenne a dolga.

Akik másmilyenek és háborognak, az utcára hívnák az elégedetleneket, azok mind nem magyarok. Idegen szívűek, nem a mi fajtáink. Sok köztük a gyanús migráns és a tudjátok ki. Ezek nem tisztelik az igazságtalan és szar törvényeinket, nem drukkolnak elég lelkesen a még a törvényeinknél is szarabb magyar labdarúgó válogatottnak és még arra is képesek, hogy a világ legjobb úszónőjét jobban tiszteljék, mint Gyárfás Tamást, aki ugyan nem úszik olyan gyorsan, mint Katinka, de az biztos, hogy minden körülmények között a felszínen tud maradni, sőt állítólag még járni is tud a vízen. Legalábbis ezt állította róla néhány büntetett előéletű ember, de azok hazudósak.

Szóval ezek az idegen szívűek, akik időnként rárontanak a nemzetükre, már amennyire a magyar az ő nemzetük, nem osztoznak a magyar emberek félelmeiben, vágyaiban, örömeiben. Így például még Olimpiát sem akarnak Budapesten. Helyette azt szeretnék, hogy az emberek elkergessék Orbán Viktort és társait. Sorost ültetnék a trónra és kötelezővé tennék az Uber használatát, amivel hihetetlen adókiesést okoznának a magyar költségvetésnek, ha nem is annyit, amennyit a nagy magyar áfacsalás és a Fideszesek együtt okoznak, de tényleg nem keveset.

Szerencsére ezek a fazonok egyelőre kisebbségben vannak az igazi magyar emberekkel szemben, akik szeretik az aranytorkú Ákost, a férfias sztárt, Lázár Jancsit az igazmondót, a Groupama Arénára magyarosított Albert Flórit, a császárt és Orbán Viktort, a hülyék koronázatlan királyát. Egyelőre övé a pálya és neki épülnek a stadionok, a kisvasutak. De a magyar emberek nem ülhetnek gondtalanul a babérjainkon, mert, ha nem figyelnek, az utolsó magyar keresztény is kivándorol Angliába, ahonnan aztán nincs a világon annyi Túró Rudi, amivel haza lehet csalogatni. És akkor ki fogja szívén viselni a magyar foci sorsát, lesz-e valaki, aki bombát robbant a feltörekvő, új magyar nagytőkés osztály érdekében az Aranykéz utcában, vagy akárcsak Kalasnyikovot ragad a magyar úszósport felvirágoztatásáért?

Szerző: Zsebesi Zsolt / gepnarancs.hu

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.