Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Habony Árpád és G. Fodor Gábor szörnyszülött gyermeke

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ahhoz, hogy jövőnket sikeresen tervezzük, fontos, hogy tudjuk, honnan jöttünk. Fontos, hogy megismerjük múltunkat – illetve azoknak a múltját, akik időnként ránk ijesztenek azzal, hogy jövőnket ők fogják tervezni – ezzel az aljas felütéssel kezdődik az a cikk, amelyben a Habony-művek és G. Fodor Gábor szörnyszülött gyermeke, a 888.hu nevű portál Tóbiás József MSZP-elnök feleségének múltjában vájkál és csorgatja a nyálát egykori meztelen fotóira.

Sokáig dilemma volt számomra, hogy egyáltalán akarok-e én erről bármit is gondolni. Szükség van-e arra, hogy ezt az újságírásnak alig nevezhető, bulvárnak is szégyellnivaló, ellenben rengeteg adófizetői pénzen fenntartott (mesterségesen életben tartott) szennylapnak a két nappal ezelőtti írását elrettentő példaként statuáljam jelen és eljövendő tollforgatóknak. És egyáltalán mindazoknak, akik a szennyes politikai csatározások közepette megőriztek talán valamit ideológiamentes jóérzésükből.

G. Fodor Gábor és Habony Árpád szörnyszülött gyermeke, a fideszes lakájmédia faszagyereke, a 888.hu névtelen szerzője révén csámcsog Rába Tímea, “hajdani szépségkirálynő és maszturbációs segédeszköz” korabeli meztelen fotóin. Rába Tímea bűne – amiért a pornó, csöcs és szőrös bula címkék kíséretében megemlékezett róla az olvasottságért folyó harcban keményen izzadó, kilométerekről bűzlő sajtóorgánum – az, hogy történetesen Tóbiás József, MSZP-elnök, frakcióvezető felesége. Tóbiás bűne ebben a primitív karaktergyilkolási egyenletben pedig az, hogy egy hajdani szépségkirálynő a felesége. Aki fiatalkorában – mint oly sokan mások is, akiket szépségük és adottságaik erre predesztináltak – kamerák elé állt.

A 888 nevű förmedvény, a magyar konzervatív-polgári-keresztény kormány online médiatermékeinek egyike, a jó öreg szoci retropornó köré építi ostoba, sötét világlátását. G. Fodor frusztrált konzervatív világában az MSZP elnöke azért nem alakíthatja az ország jövőjét, mert a felesége szép. Amúgy is szar lehet egy olyan nővel élni, akinek a fotóira egy egész ország recskázott annak idején. Nem hiába jutott válságba a házasságuk. Továbbá Tóbiás József kopasz, de a lánya legalább szép, és a 888 őszintén reméli, hogy sem apja politikusi, sem anyja pornómodell nyomdokaiba nem lép.

Hosszú idő után először foltokban egyetértek egy fideszes politikussal:

A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.

Közzétette: Gulyás Gergely – 2016. január 24.

 

 Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke vasárnap este döbbent rá, hogy ez a fajta újságírás már neki is vállalhatatlan. Egyfelől örülök, hogy van kormánypárti gyomor, amely számára megemészthetetlen ez a hányásszagú dagonyázás emberek – kiemelten a politikai barikád ellenkező oldalán állók – magánéletének szentségében.

Ugyanakkor tisztázzuk: Orbán Viktor és a Fidesz-kormány akaratából épült egy jobboldali médiabirodalom, amelynek élén az ország elsőszámú munkanélkülije, Habony Árpád áll. Ennek az üdítően polgári birodalomnak az egyik zászlóshajója és világítótornya az éjszakában a 888.hu nevű állami hirdetésekkel pofátlanul kitömködött portál, amelynek főkeresztényújságíróguruja G. Fodor Gábor. Akinek a stratégiai igazgatóságával fémjelzett Századvég – ha nem tudnánk esetleg – szintén millió ponton kapcsolódik a kormányhoz és a magyar adófizetők pénzéhez. Lehet azt mondani, hogy ehhez jóérzésű embernek semmi köze nem lehet, de akkor miért a magyar adófizetők pénzén támogatják az urak ezt az elképesztő szellemi és morális mélyrepülést?

Mert lehet Tóbiás Józsefet, gyűlölni, utálni, darabokra lehet szedni politikusi tehetségét-tehetetlenségét, érvelni lehet amellett, hogy miért alkalmatlan politikusként arra, hogy ennek az országnak a jövőjét bármikor tervezze, de ahhoz még G. Fodor Gábornak sincs joga, hogy a családját, múltját felhasználja arra, hogy belerúgjon. Jellemző a jobboldali feltétel nélküli szervilizmusra, hogy GFG tegnap délután még “közkívánatra” kiposztolta Facebook-oldalára a gyalázatos cikket, pár perce viszont már nem találtam nyomát.

Állami hirdetések számára kiváló felület

Akárhonnan nézem, ez a sírnivaló mélység, ez az értékvesztett mocskolódás a magyar kormány hivatalos politikája. Konkrétan ez köszön vissza a 888 valamennyi cikkében, csak ez – rácáfolva arra, hogy minden nap igenis lehet mélyebbre süllyedni az álkonzervatív újságírás fertőjébe – túllőtt  minden elképzelhető célon. (Remélem, hogy a konzervatív újságírás képviselői sem hagyják szó nélkül ezt a gyalázatos performanszt.) Nem azért beszélek róla, mert az oldal olvasottságát ingyen és bérmentve emelni kívánom, hanem mert beszélni kell erről: ez az ízléstelen, alpári stílus a keresztény kormány kommunikációs stílusa. Amire GFG – ahelyett, hogy mélyen csendben maradt volna -, rátett még egy lapáttal:

Mert az orbáni-kövéri-habonyi kereszténydemokrata értékrendben a nő legfeljebb unokaszülő gépezet vagy maszturbációs segédeszköz lehet. Mert egy szép nő, aki egykor – mint oly sokan mások – megmutatta bájait a világnak, az szükségképpen ribanc és kurva. Mint ahogy a civil jóérzést és a politikai korrektséget egyaránt nélkülöző, nemzeti öntudattal és gátlástalan ellenségkereséssel nyakon öntött elvtelen szervilizmus a konzervatív újságírás definíciója lett.

Szánalmas, ártalmas és nagyon sokba kerül. Attól tartok, kedves Gulyás Gergely, hogy ezt a szörnyszülöttet ti hoztátok létre. Tudatosan, szándékosan, előre megfontoltan. Ebbe öntitek hónapok óta a jobb célra érdemes adóforintokat. Ettől már nem lehet elhatárolódni, mert ezek ti vagytok és a titeket kiszolgálók gyülekezete. Gátlástalanul ítélkező, a másik ember magánéletébe beletaposó, tehetségtelen, elvtelen paraziták gyülekezete. Akik verbális agresszióban semmivel nem különbek, mint azok a migránsok, akik nőket erőszakoltak szilveszter éjszaka Kölnben. Ti is pont ezt csináljátok a mély, humánus, jobboldali, keresztény értékek nevében.

Hiszem, hogy nincs az a jóérzésű ember, aki ezzel a mentalitással azonosulni tudna. Ez az egyetlen vigaszom ebben a lehangoló, GFG-k és Habonyok beteg elméjének kiszolgáltatott jelenben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!