Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Követelem, hogy Kövér László szüljön nekem gyereket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem is érhetne véget vidámabban a hét, mint azzal a csodás érzéssel, hogy a magyar parlament elnöke önjelölt inszeminátorként csörtet a magánéletünkben (nem először és nem egyedül) és pofázik bele mindenbe, amihez az égvilágon semmi köze nincs, nem volt és soha az életben nem is lesz.

Kövér az ország szaporodási tanácsadója, akinek újabban az a hivatása, hogy magára vonja a közfigyelmet olyan megnyilvánulásokkal, amelyek az utolsó putri kocsmában is kivernék a biztosítékot az ott szórakozó úri közönség köreiben.

A harsány röhögést és még harsányabb szentségelést kiváltó „a lányaink szüljenek unokákat” projektet később még meg is magyarázta. Bayer Zsoltnak, mert ők ketten jól megértik egymást. Egy szinten vannak minden szempontból. Kövér azzal indokolta a bajusza alól előhömpölygő sötétséget, hogy őt méltatlanul bántják (nyilván a liberálszinglik, a gyurcsányok és a hazaárulók közösen), mert félreértették a szavait. Dehogyis akar ő beleugatni mások méhébe, ő csak a saját lányaitól várja el az unokaszülést.

Meg is néztem gyorsan, hány lánya van Kövér Lászlónak. Jelentem, egy van neki. Már amennyiben jól gondolom, hogy a Vajk, Botond és Csenge nevek közül kettő férfinév. Tehát ez a magyarázkodás zátonyra futott. De ne foglalkozzunk most a múlttal, hanem csak a fényes jelennel.

Kövér László megint pánikol, hogy azon nyomban kezdjünk el szaporodni, máskülönben jönnek a szírek és beduinok és kiszorítanak minket az országból.

Az a helyzet Kövér úr, hogy én páldául nem szaporodom fogságban. Ilyen kényes fajta vagyok. Amúgy nem csak én, sokan mások is így gondolják ezt.

Ha valaki gyereket vállal, azt a gyereket el is kell tartani, fel is kell nevelni. Amennyiben elfogadom az ország házmesterének és a többi, hozzá hasonlóan gondolkodó beszélő, a nő feladata gyereket, (adott esetben unokát) szülni és amúgy meg kuss a neve mentalitású komondortenyésztő szemléletét, akkor néhány dolgon feltétlenül változtatni kell.

Mert például ebbe a világképbe hogyan passzol bele az, hogy én és minden szaporodásképes nő szüljünk gyereket, unokát, mossunk, főzzünk, takarítsunk, ápoljuk a betegeket és időseket, gondoskodjunk a szüleinkről és a tulajdon időskorunkról a szaporodási potenciál növelésével – közben pedig tartsuk el a férfiakat? Mert Kövér Lászlótól Orbán Viktorig, Szijjártótól Vona Gáborig az én, a mi, a nők befizetett adójából kapják a tiszteletdíjukat ezek az erős, önérzetes férfiak.

Hogy fér bele Kövér László világnézetébe a nők munkából származó jövedelmének elfogadása? Azt csak halkan jegyzem meg: van ilyen élősködő férfi, de azt nem politikusnak hívják, hanem str…na, itt van a számon, csak nem jut eszembe. Ha a nő dolga szülni és gondoskodni a családról, akkor a férfiak dolga az anyagiak előteremtése. Gondolom én, a hülye fejemmel.

Jelen állás szerint viszont az a helyzet, hogy az összes harcos szaporodáspárti politikus a nők befizetett adójából (is) él nagyon jól és taníttatja külföldi egyetemeken a gyerekeit, vásárol luxuslakást a tízéves gyerekének és harsog habzó szájjal bele a világba a nők feladatáról és kötelességéről. Ez nem ciki? Kövér Lászlót nem zavarja ez a tény? Mert engem például nagyon zavar.

Olyan nincs, hogy félig visszamegyünk az időben, félig meg nem. Vagy teljesen, vagy sehogy. Olyan sincs, hogy kicsit terhes vagyok, kicsit meg nem.

Fordítsunk a dolgon! Én vállalom a szülést, de Kövér László, Harrach, Semjén, Surján, Orbán és az összes közpénzből élő férfi lesz szíves eltartani engem.

Mert jelen pillanatban ez fordítva működik és az én pénzemből élő alkalmazottam követelőzik és akarja megmondani azt, mit csináljak én. Momentán ebben az országban mindenki fordítva ül a ló alatt és szemmel láthatóan még csak fogalma sincs erről a tényről.

Ha a nagyon(nem) tisztelt politikusok most erre a vonalra állnak rá és naponta kihirdetik, mi is a feladata egy nőnek, ezennel felhívom nőtársaim figyelmét a munkábaállás és az adófizetés megtagadására.

Az erős és bölcs férfiemberek ne élősködjenek tovább rajtunk, hanem húzzanak el vadászni, fát hasogatni, kaszálni! Amint ez bekövetkezik, akkor lehet majd előállni az utódok iránti elvárásokkal.

Mivel rendkívül empatikus és kompromisszumkész nő vagyok, felajánlok egy másik lehetőséget. Továbbra is eltartom a munkámból befizetett adókkal a politikusokat, de akkor haladéktalanul kezdjenek el gyereket szülni. Elsőként Kövér László, mint a Kárpát-medence teleszülésének zászlóvivője és szószólója. Szüljenek a politikusok, hogy végre valami hasznuk is legyen. De se szülni, se mosni, se főzni, takarítani, gombot varrni, gyereket nevelni, idős szülőt gondozni nem akarnak, sem ezek anyagi fedezetét megteremteni. Csak követelőzni.

Én pedig azt mondom anyaként, társként és adófizető polgárként:

Kuss legyen!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.