Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már csak az import hülyék hiányoznak nekünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mert nincs nekünk elég bajunk magunktól is. Itt ülünk ebben a csodás tejjel-mézzel folyóban, ahol a kormánypárt éppen széthordja a közös utolsó morzsáit is, mert a Mészáros família szeret babot kapálni. A kormányunk ívesen szarik arra, hogy hányan kerültek kilátástalan helyzetbe és manipulált statisztikai adatokkal takargatja a nyomort. Miközben családok asztalára nem jut kenyér, a közrádióban bevezetik a napi imát, bezárják vasárnap a boltokat, hogy templomba menjünk vásárlás helyett, a közmunkások úgy szaporodnak, mint eső után a gomba és bevezették az útdíjat. Is.

Rokkantak járandóságát vonták meg, csonkolt végtagú embereket rendelnek be felülvizsgálatra, mert hátha kinőtt a lábuk. A felsőoktatás drágább, mint bárhol máshol, szemben a keresetekkel, mert azok alacsonyak. Már akinek van munkája, mert akinek nincs, annak ezzel sincs több gondja.

Öles léptekkel haladunk visszafelé az időben, új földesurak bújnak ki a kövek alól, gázszerelők, manikűrösök és fitneszedzők fedezik fel magukban a parasztot.

Az ellenzéki pártok nemhogy egymással, de önmagukkal sem képesek összefogni, az ellenzéki politika jószerivel kimerül a sajtóközlemények küldözgetésében. A főügyész a kormányfő tenyeréből étkezik, az adóhatóságnak eszébe sem jutna rákérdezni a politikai elit tagjaira: havi egymilliós fizetésből hogy a francban sikerült öt év alatt megspórolnia ötszáz millió forintot, miközben vett egy kastélyt is nyolcszáz millióért, de ugyanez a hatóság megtalálja azt a nyugdíjas asszonyt, aki hallókészüléket vásárol az unokájának.

Szóval mindez nem elég nekünk. Illetve nekem sok is, de eddig senkinek nem jutott eszébe nálam érdeklődni, mit is szeretnék.

A szerényen csak  „Leading Britain’s Conversation” névre hallgató rádió interjút készített egy Nick Griffin nevű politikussal. 

Róla, mármint Griffinről azt lehet tudni, hogy a Brit Nemzeti Párt (BNP) elnöke. Ez egy szélsőségesen jobboldali párt, Griffin szélsőségesen nem normális. Most pedig vérig is van sértve, mert elfelejtette a párt befizetni a 25 £ regisztrációs díjat és ezért a választási bizottság törölte a BNP-t a nyilvántartásból. Ezen aztán a politikus úgy felkapta a vizet, hogy el óhajtja hagyni Nagy-Britanniát.

Ez idáig rendben is lenne, mert a francot nem érdekli, hová költözik egy nemnormális brit?

De speciel ez a brit három lehetséges célországot jelölt meg, ahová ő költözni óhajtana. Ezek pedig: Oroszország, Lengyelország, vagy Magyarország.

Mert Griffin szerint Nagy-Britanniában már nem lehet élni, ugyanis az országot már elpusztította a liberalizmus. Nem most készül elpusztítani, hanem ezen már túl is vannak. Ezért aztán ő úgy gondolja, kolóniákat, telepeket kell létrehozni Kelet-Európában, a fent megnevezett országok egyikében, vagy mindegyikében azért, hogy a Kelet-Európába menekítse a nyugati civilizációt. Griffin azt állítja:

Ezek azok az országok, ahol a keresztény civilizáció képes túlélni. A liberális értelmiség tönkretette a Nyugatot.

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én nem nagyon örülnék neki, ha a saját idiótáink mellé még import is érkezne. Elég nekünk az az egy főre jutó hülye, amennyi most van. Nemhogy elég, hanem sok is!

Azon töprengek, hogy levelet kellene írni a nagyszerű politikusnak. Ebben meg kellene győzni: maradjon ő csak ott, a kies walesi tájon és majd mi itt összeszedjük neki a szintén szélsőséges barmokat, akik nem az embert nézik, hanem az ötszáz éve elavult keresztény civilizáció miatt sikoltoznak. Azokat mi saját költségen odavisszük Griffin úr birtokára, kapnak letelepedési segélyt is (majd eladunk néhány kastélyt, festményt, csodazongorát, stadiont, kisvasutat) és ott ők harcoljanak nyugodtan a liberális démonnal, védjék a keresztény micsodájukat. Ha akarják, egész nyugodtan bevezethetik a kötelező templomba járást, de akár még az inkvizíciót is. Vasárnap délben kedélyes kerékbetöréssel és máglyán-égetéssel múlathatják az időt.

Minket pedig hagyjanak itt békében, mert mi inkább normálisan szeretnénk élni. Végre.

Ha a szép szavak nem hatnak Griffin úrra, akkor már csak egy reményünk marad: nem jön rá, hogy Magyarország Közép-Európában van és ezért nem talál meg minket.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.