Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Az MSZP jövőre megoldja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A szerkesztőség minden munkatársának nevében bátran kijelenthetem: nem vennénk a lelkünkre, ha hirtelen véget az esztendő és mi nem számoltunk be minden jóról, ami az új évben vár ránk.

Azt még kevésbé tudnánk feldolgozni lelkileg, ha éppen az MSZP üzenete nem jutna el a kedves olvasókhoz és úgy csobbannának bele az évbúcsúztatóba, hogy fogalmuk sincs mindama jó dolgokról, amik várnak ránk nemzetileg, emberileg, szakmailag és gyurgyalag.

Ezért ez úton is közzé tesszük Tóbiás József jövő évre vonatkozó elképzeléseit.

Mi minden egyes pontnak roppantul örülünk. Az pedig kimondottan boldogsággal tölt el minket, hogy végre megtudtuk: még létezik az MSZP és vannak elképzelései, valamint kiderült az elnök személye is. Illetve már régen kiderült, csak közben elfeleljtettük.

Tehát lássuk, mi vár ránk jövőre:

„Az MSZP az új esztendőben is azért dolgozik, hogy Magyarország minden polgára számára biztonságos, igazságos, jobb megélhetést nyújtó otthon legyen.

Jövőre is küzdünk a fizetésemelésért, mert az embereknek meg kell kapniuk azt a pénzt, amiért megdolgoznak!

Mindent megteszünk azért, hogy a horribilis áron adott alapvető élelmiszerek áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen!

Bárhogy is kapálózik a Fidesz a népszavazás ellen, az emberekkel együtt el fogjuk törölni az ostoba és értelmetlen vasárnapi boltbezárást!

Megakadályozzuk, hogy a fideszes érdekkörök ellopják a magyar földeket! Számon tartunk minden földmutyit, és garantáljuk, hogy a csalással és korrupcióval megszerzett szántókat és legelőket visszavesszük a magyar állam tulajdonába!

Továbbra is küldetésünknek tekintjük a gyermekéhezés felszámolását! Európa közepén egyetlen gyermek sem feküdhet le éhesen aludni!

Hazánk jövője és a magyar családok egyben tartása miatt 2016-ban is minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy hazajöjjenek azok a honfitársaink, akiket a jelenlegi kormány külföldre üldözött. Akik pedig itthon vannak, meg kell, hogy találják a boldogulásukat egy olyan országban, ahol jól működik az egészségügy, az értékes tudást adó oktatás bárki számára elérhető, és mindenki megkapja azt a tisztességes fizetést, amiért megdolgozik.

Az MSZP ezzel a programmal kíván mindenkinek boldog új esztendőt és szövetséget 2016-ra!

Tóbiás József
az MSZP elnöke, frakcióvezető”

Egyetlen dolog lepett meg minket: a mondat elején az is szó.

Eddig is ezért dolgoztak, csak mi nem vettük észre?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.