Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Ezt az országot már csak a (t)humora tartja egyben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagy valószínűséggel meghibbantam az ünnepek örömére, vagy a bejgli ártott meg (nem szokott), ugyanis bulvár-búvárkodásba fogtam. Hirtelen megtudtam egy csomó mindent egy csomó, számomra tök ismeretlen és érdektelen emberről. Na, ezt nem fogom most elmesélni.

Ellenben leltem egy Ripost névre hallgató oldalt és ott egy cikket ami némileg kilógott a sorból. A jellemzően érdektelen élőlényekről energiatakérékosan, ám sok színes kiemeléssel megalkotott írás között volt egy, ami a kórházi  dolgozók által kiragasztott – a cikk szerzője szerint megdöbbentő, szerintem kimondottan szellemes – üzenetet tartalmaz.

Ezekről van szó:

Fotó: monsieurpacinyuszi/tumblr.

Fotó: monsieurpacinyuszi/tumblr.

Kétségtelen, hogy a fenti kis kiáltvány közelebb van a feketehumorhoz, mint a Sas-kabaré szellemiségéhez, viszont több a keserű igazságtartalma, mint húsz parlamenti felszólalásnak a dögunalom üléseken. Az a fajta humor ez, amit rohadtul komolyan kellene venni, mert nem a rosszindulat, hanem az elkeseredettség süt belőle.

Fotó: ripost.hu

Fotó: ripost.hu

Lehet, hogy sokan nem fognak egyetérteni velem, de a magam részéről örömmel nyugtáztam, hogy minden baj ellenére a humorérzék nem veszett el teljesen ebből az egyébként erősen beborult lelkű országból.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!