Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Újra reggel van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vidám reggelt, szép napot mindenkinek!

A szánkót/sílécet nem kell elővenni, mert hó ma sincs. Ezzel szemben vészesen közeleg a karácsony. Ezt onnan lehet tudni, hogy:

  • nagyon-nagyon könnyfacsaró reklámok mennek a televízióban.
  • a boltok bejáratánál rohadtul nagy gumimikulások ácsorognak
  • minden bevásárlóközpont parkolója+minden mása is teli van adománygyűjtőkkel
  • Kövér László megnyírta a bajuszát
  • hamarosan minden csatornán kizárólag csak a Reszkessetek betörők című örökbecsű filmet lehet nézni
  • már most is minden csatornán a Reszkessetek betörők című örökbecsű film alapján készült gagyi magyar reklámot lehet nézni
  • december 17.-e van

Tehát már csak néhányat kell aludni és lesz új nyakkendő, lábas, sál-sapka-kesztyű a fa alatt, eztán meg nyolcvanmillió hullott tűlevél, amiből még húsvétkor is találunk a lakás különböző sarkaiban.

Mai jótanácsom: ha nem kotyogós, hanem pisilős kávéfőzőnk van, mindenképpen tegyük a kicsorgó kávé alá azt a cuccot, amibe belecsepeghet a nedű. A cseppfogó tálca aljából elfogyasztott kávé nem olyan finom.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.