Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Itt az év videója! Kövér Ákos: Hello

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Helló, helló, újra itt vagyok
Olyan régen szültél már, most egy gyereket itt hagyok
Dugom, dugom, nem hátrálnék
Bármit is mondasz, szemedben egy Kövérkés üzenet ég

Ez az első négy sora Bátky Zoltán énekes, zenész, zeneszerző, szövegíró, showman, szerkesztő, újságíró, sörénytulajdonos, idealista, őrült saját Youtube csatornájára, a BZmusic Official-ra feltöltött legújabb szerzeményének. Nevezzük nyugodtan remekműnek.

Amely remekművet, mint annyi minden mást ebben az országban, ezekben a napokban, Kövér László és Kovács Ákos nőkkel kapcsolatos emancipált megmondásai ihlettek. Idén ettől jobb már biztos nem lesz. A zenét ismerjük, a szöveg meg egyesen zseniális. Nincs mit ezen cifrázni: gratulálunk az elkövetőnek! 🙂

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.