Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Aztahétszázát neki

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az alábbi gyorshírt az MTI adta ki. Friss, meleg, hivatalos.

Annyit tenék hozzá: Mi is szívből gratulálunk L. Simon László államtitkár úr fitneszedző feleségének, aki földet vásárolt. Csak így tovább!

Még annyit tennék hozzá: Azt a jók……..

Országgyűlés-azonnalikérdések
RÖVIDHÍR – OGY – Orbán: nem tűrök el semmifajta korrupciót

Budapest, 2015. december 15., kedd (MTI) – Semmifajta korrupciót nem tűrök el – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országgyűlésben egy azonnali kérdésre válaszolva.

A kormányfő azt mondta: nem javasolja a magyar politikai életnek, az Országgyűlésnek, hogy átvegye az ügyészség vagy a rendőrség feladatait.
Orbán Viktor ezt arra reagálva közölte, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnök-frakcióvezetője azt javasolta, állítsanak fel két vizsgálóbizottságot: egyiket a Jobbik orosz kapcsolatainak, a másikat a Fideszhez kötődő emberek gazdagodásának vizsgálatára.
Orbán Viktor elmondta, amikor ő vagy a kormány döntést hoz, mindig az ország érdekeit tartja szem előtt. Szerinte a Jobbik tele van bűnözőkkel, egy kitartott párt, ezért – mondta – azt javasolja nekik, hogy álljanak a nyilvánosság elé és ezt fedjék fel.
A szocialista Gőgös Zoltán földárverésekkel kapcsolatos kérdésre Orbán Viktor azt mondta, az árverés nem lottó, a kormánytól soha senki sem nyert semmit, ezért gratulál L. Simon László államtitkár feleségének, aki földet vásárolt.

 

MTI 2015. december 15., kedd 15:10

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.