Február 23,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó reggelt! Elő a naptejjel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Üdvözlünk mindenkit ezen a különleges reggelen!

A mai napot a Lea Lej Árt Naptej Jel titkos társaság a szavatosságát vesztett naptej elleni harc magyarországi világnapjává nyilvánította.

Csatlakozzunk mi is ehhez a szép és haladó hagyományhoz, dobjuk ki a nyárról maradt naptejet! Jövőre az már amúgy is büdös és használhatatlan lesz, viszont akár még kiütéseket is okozhat! Előzzük meg a bajt!

Mi magyarok – éljünk bárhol ezen a szép bolygón – fogjunk össze és szabaduljunk meg a nosztalgiából megtartott flakonoktól!

Kivéve az Ausztráliában és azon a környéken élő magyarokat, mert arrafelé most van nyár.

Harcra fel!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!