Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jóccakát!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ugyan ma nem sikerült kideríteni, hova tűnt el Hende Csaba, fogalmunk sincs, hogy Tőkés László miért nem bírja elviselni, hogy Orbán Viktor másokat is szeret nem csak őt, a „kettős magyarok ügyében sem igazán született kompromisszum, de legalább félig megfejtettük miért nem érdemes ütni a magyar baloldalt.

Az oldal tesztelése így is lemerítette az elemeinket, és bár nem az igazi ez még, de közben érik a narancs, meg a koncepció véglegesítésének nagyszerű gondolata is.

A hétvégét szándékaink szerint továbbra is munkával töltjük, ám a móka mára itt véget ér. Aludjatok jól!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.