Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezért kellenek az ilyen aljas fegyverhordozók, akiket nem zavar, hogy őket is meglopják

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet így áll:

miközben nem oly régen az emberi-erkölcsi mércével mérve totálisan mérhetetlen Bencsik András, a mindenkori kormány minden körülmények között lojális, szervilis szájkaratistája (nincs ilyen szó, de majd most) és verbális verőlegénye hazaárulónak nevezte azokat a magyarokat, akik aláírják a Momentum Mozgalom népszavazási kezdeményezését támogató íveket;

annak dacára, hogy küldetéstudatos szolgák rugdossák a Momentum standjait és inzultálják az aláírókat, aktivistákat;

azzal egyidőben, hogy az aláírásgyűjtés felén túl körvonalazódik a 100 ezer aláírás;

és párhuzamosan azzal, hogy nem volt ember a Tarlós István-Budapest 2024 Zrt-Sportállamtitkárság-MOB-Budapesti Olimpiáért Mozgalom tengelyen, aki bátor lett volna annyira, hogy leült volna érvek mentén, érveket ütköztetve vitázni a Momentum Mozgalom képviselőivel,

a névtelen szarlapátolók teszik a dolgukat a háttérben. Sértegetik, gyalázzák azokat a polgárokat, akik – szerintük és velük ellentétben – önzésből, irigységből, féltékenységből, gyávaságból, hazafiatlanságból fontosnak tartják, hogy népszavazás döntsön a budapesti olimpia megrendezéséről.

És akkor most ugye megint az lenne a szép, az etikus, a korrekt, a vállalható, ha eltartanám a kisujjamat és Arany János csodálatos nyelvén nyilvánítanék véleményt a fent olvasható, minimális munkával összehordott, nagyívű szarkupacról? Egy halovány kísérletet teszek rá, hogy a mimózalelkeknek is jó napjuk legyen. Pedig válogatott jelzők sorakoznak a fejemben, amelyekkel ezt az emberi kapcarongyot (hopp, itt az első) minősíteni tudnám, de félek, hogy bóknak veszi, úgyhogy.

Elsősorban örülök, hogy már az elvtársak sem hiszik el, hogy széles néptömegek támogatják az olimpiát, és már bennük sem merül fel, hogy esetleg nem lesz meg a népszavazás kiírásához szükséges számú aláírás. Merthogy emberünk lihegő igyekezetében nyilvánvaló módon szem elől tévesztette, hogy egyelőre még mindig az olimpiával kapcsolatos népszavazásért, és nem az olimpia ellen gyűlnek az aláírások, hogy annak a népszavazásnak bármi is lehet a kimenetele. A Hipokrata Demokrata című propagandalap ügyeletes felszopója tévedhetetlensége tudatában élteti az önkényt és nevezi kishitűeknek és mentálisan sérülteknek (a hazaáruláson már túl vagyunk) azokat, akik úgy vélik, hogy a kételkedés joga mindenkit megillet.

Ma Magyarországon van olyan szellemi toprongy, aki úgy gondolja és le is írja: gyakorló elmebeteg az, aki azért ír alá egy ívet, hogy egyáltalán lehetősége legyen véleményt mondani egy, az életét hosszú időre meghatározó kérdésről. Ennek az embernek nem Bencsik diktálta ezeket a sorokat, ő ezt véresen komolyan gondolja. Akkor is így gondolná (lásd: a fizetésemelésért való örökös hőzöngés), ha az olimpia miatt neki meghatározatlan időre felére vágnák az egyébként teljesen megérdemelt fizetését, és a gyerekének nem tudna enni adni, tegyük fel. Ő az az ember – és van belőle nem kevés -, akivel nem lehet vitázni. A nemzeti büszkeség és vélt hazafiasság kábítószere csörgedezik az ereiben, a tények, számok nem zavarják össze a világnézetét.

A szellemi kútmérgezés élére állva ennek az Ungváry nevűnek ráadásul ahhoz is van pofája, hogy idétlen, suta, szellemesnek szánt gondolatait egy főorvos szájába adja. A totális cinizmus gyönyörű példája az, hogy a puhatestű tollforgató szerint egy főorvos ilyen terminusokban beszél a pácienseiről. Hihetetlen tahóság kell ahhoz, hogy egy főorvos szájába adja valaki azt a posztvalóságot idéző baromságot, miszerint ezt a pénzt nem az egészségügyre kell fordítani, hanem a hosszú távon hasznosuló, fantáziadús, bátor projektekre. Ez a f@szparaszt azt akarja mondani, hogy fektessünk pénzt az olimpiába, aztán majd a megtérülő haszonból finanszírozzuk az egészségügyet.

Te idióta troll, aki érvek helyett hazug módon manipulálsz! Te, aki teljes mellszélességgel állsz ki az országot tényszerűen kizsákmányoló, kirabló maffiakormány mellett és emberek tízezreibe törlöd bele a szarlapátoló gumicsizmádat úgy, hogy hazudsz is! Egyrészt ez a kormányzat hetedik éve konkrétan saját kénye-kedve szerint osztja szét nem az égből aláhulló pénzeket(!), hanem azokat a milliárdokat, amelyekért többek közt a te mentálisan sérültnek nevezett honfitársaid húzzák az igát.

Te ócska senkiházi! Ma Magyarországon olyan emberek halnak meg tömegesen, akik az orvostudomány mai állása szerint megmenthetők lennének, de nem lehet megmenteni őket, mert rohad a szájbakúrt jobban teljesítő egészségügyetek. Mert a kormány kénye-kedve szerint fordítja a pénzt az enyészetnek szánt stadionokra, lőterekre, üres kisvasutakra (miközben hetente többször gyullad ki és életveszélyes a legkihasználtabb budapesti metró), térkövezésre és haszontalan látványberuházásokra, amiket szét lehet lopni. Ez az erkölcsi vakondtúrás, akit azért fizetnek akaratuk ellenére azok is, akiket mentálisan sérültnek nevez, azt állítja, hogy őrültség azt hinni, hogy a kormánynak befolyása van arra, hogy egészségügyre vagy olimpiára költ. Őrült az, aki úgy gondolja, a népnek joga van egy ilyen fajsúlyos kérdésben demokratikus szavazás útján dönteni.

Továbbá: egy beruházás megtérülése hosszas folyamat, ráadásul innováció nélkül sosincs előrelépés, mert pusztán spórolásból nem keletkezik semmi. Te intellektuális pöcegödör! Egy olyan példát hozzál az elmúlt évekből, amikor a kormány jóhiszeműen spórolt és nem két kézzel szórta a pénzt. Milyen hosszas megtérülés? Az utolsó többé-kevésbé nyereséges olimpiát több mint 30 éve rendezték Los Angelesben, de egyetlen másik olimpia nem térült meg azóta sem senkinek, az olimpiai létesítmények viszont úgy rohadtak le, ahogy voltak. Olyan helyeken is, ahol a kormányok legfőbb politikája nem a korrupció volt.

Ahelyett, hogy azért tépnéd a szádat, hogy az összes ellopott pénzzel számoljon el a kormány (Tiborcztól Mészárosig), hogy a papíron bűnöző seggfejeket ne miniszteri székekkel jutalmazza a rezsim, hogy tegyék átláthatóvá az összes korrupció-gyanús ügyletet, hogy ne szarjanak testületileg az ország polgárainak fejére, te azokat baszogatod, akik veled ellentétben nem tapsolnak kétpofára ahhoz, hogy lopják a jövőjüket. Pedig ez volna az igazán merész, a közösségért tenni akaró, alázatos, hazafias jócselekedet. De nem, ellenkezőleg.

Ami mindezeken a dehonesztáló, érveket nélkülöző gagyiságokon túl felháborító, hogy ha jól értem, explicit módon fenyegetőzöl a listázással. Hogy mostmár legalább tudni fogjátok, kik azok a szar alakok, akik az olimpia kapcsán csatlakoztak ahhoz a mozgalomhoz, amelyik kiállt és világossá tette, hogy a kamionszámra ellopott pénzek árnyékában nincs jövő, hogy ezt a mocskos bagázst el kell takarítani, akik a józan ész hangján, érvek mentén beszélnek arról, hogy mivel járna egy ilyen akció. És akikkel egy asztalhoz leülni sincs bátorságuk hatalmaséknak.

Ezért kellenek az ilyen aljas fegyverhordozók, akiket nem zavar, hogy őket is meglopják, ezért kellenek az ilyen méltatlan, fenyegetőző hangvételű irományok. Sebaj, így legalább egyre többen megértik, hogy már rég nincs idő a seggvakarásra, cselekedni kell. Remélem, az Ungváry-féle humanoidoknak is teljesen világos, hogy amikor ennek az egész gyászos menetnek vége lesz, azon a listán ők is rajta lesznek. Egytől egyig.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.