Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem kell túlreagálni: ez csak a sokadik taplóparaszt megnyilvánulása a nemzeti oldalnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem, Schmidt Mária nem volt ott azon a Szalay Ferenc tetszőleges és névtelen fideszes elöljáró, úgy értem, helyi polgármester által vezetett szolnoki, október végi képviselő-testületi ülésen, ahol  az önkormányzat 4 milliárdos bővítésének egyik vonatkozásával kapcsolatban meghallgatta a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében megjelent nőt.

Ezért Schmidt Mária, akinek női mivoltát mai napig képes vagyok tiszteletben tartani, nem hallhatta, amint a köztiszteletben álló városvezető – bekapcsolt mikrofon mellett, a hölgy távozása közben – súgott oda a mellette ülő ki tudja kinek, aki szintén hölgy:

Ennyi hülye vén kurvát…

– majd, mint aki jól végezte dolgát, kikapcsolta a nihilista, liberálbolsevik csőcselék által megbuherált mikrofont. Ennyike. Ilyen az, amikor egy fideszes-keresztény-nemzeti-hazafi tornatanárból polgármester lesz, és őszintén elmondja, mit gondol a választóiról. Abba most nem akarok belegondolni, hogy amikor nem testületi ülést vezet éppen, akkor hogyan nyilvánulhat meg ezekről a vén kurvákról, és egyáltalán hogyan beszélhetnek nem nyilvános összeröffenéseken a szavazóikról a nemzeti oldal felkent képviselői.

Szalay Névtelen Ferenc negyedik mandátumát tölti Szolnok élén, és mint minden hozzá hasonló, vállalhatatlanul kínos helyzetbe került, Donald Trump– és Rubovszky György-díjas szarházi, ő is megmagyarázta a kirohanását. Mivel nem hivatkozhatott arra, hogy feltörték a Facebook-fiókját, emígyen indokolta a hölgy távozásával párhuzamos, őszinte megnyilvánulást. A polgármester keresetlen szavait tudniillik

„egy, a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. (…) A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon Nem kívánom senkinek, hogy valaha is szembesülnie kelljen olyan hazugságokkal, amiket rólam terjesztenek, s amivel fájdalmat okoznak a családomnak. Tudom, politikai szereplőként nekem többet kell tűrnöm, de én is emberből vagyok.” 

Szerinte azok, akik ezt a helyzetet úgy akarják beállítani, hogy ő akár egyetlen idős embert is meg akart sérteni, hazug politikai fogással élnek.

„Aki ismer engem, tudja, hogy az általam vezetett önkormányzat nagyon sokat tett és tesz az idős polgárokért. Visszautasítom ezeket a vádakat, és felszólítom a szocialista pártot, hogy a minden alapot nélkülöző vádaskodásával ne sározza be egy idősbarát önkormányzat díjjal kitüntetett közgyűlés munkáját”végződik Szalay siráma.

Nem tudom, hogy a 4 milliárdos projekt esetleges kudarcán borult el vajon a derék polgármester úr agya, de ez a mártírkodó, sikamlós magyarázkodás Rogán Antonio vérlázító, helikopteres hazudozásain is túltesz, az egészen biztos. Amely önsajnáltató vádaskodás újabb gyönyörű tájképet fest az erényes hazafiak, a nemzetet mindenek felett tisztelő-védő urak és elvtársak erkölcsiségéről. Meg azokéról is, akik nőként (lásd közvetlen munkatárs Polgárferenc jobbján) ott, akkor és azonnal nem kérték ki maguknak, hogy a város elöljárója nem tudja kordában tartani a tajparasztságát.

A szokásos bullshit: nem úgy volt, nem arra értettem, igazából én vagyok az áldozat, szándékosan kiforgatják a szavaimat, nem kívánom senkinek ezeket a borzalmakat, én is csak ember vagyok. Undorító, képmutató, alávaló, gerinctelen. Ezekben az emberekben annyi tartás nincs, hogy legalább egyszer a büdös életben szembenézzenek a tetteikkel, szavaikkal. A bocsánatkérés alapból nem megy, a tévedés beismerése pedig a gyengeség jele volna. Ezért a kényszeredett elnézéskérést mindig követi egy de, ami után az önsajnálat moslékja ömlik a hívek fejére. Ha nem a Facebookot töri fel valaki, akkor a vak komondor van útban, ha meg a mikrofon marad bekapcsolva, akkor nyilván a politikai lejáratás a cél.

Perszehogy nem kell túlreagálni, hiszen ez csak a sokadik taplófaszparaszt megnyilvánulása a nemzeti oldalnak. Szóra sem érdemes, hiszen másutt is újraválasztják az élettársa arcát szilánkosra törő falubikáját, akkor ezen az ártatlan vénhülyekurvázáson nehogy már kiakadjunk. Vegyük tudomásul, nincs abban semmi rendkívüli, hogy a tekintes úr színe elé járult elégedetlen polgárt ilyen stílusban minősítgetik. A mikrofon tehet róla, a tükör a hibás. És ha fejbe rugdosta volna a nőt, akkor is meg tudná magyarázni, hogy a magánéletébe taposnak szegénynek, és ő is csak ember.

Teljesen életszerű, hogy Jenőt, aki valójában Ferenc, annyira felzaklatták a hazug pletykák (amikről soha nem fog kiderülni, hogy mik azok), hogy a vén kurvák jutottak eszébe. Rögtön a 4 milliárdos önkormányzati beruházás, meg a parkolóépítés után. Mert csak úgy a semmiből megrohamozták a fájó emlékek szegényt. Hát ja. Nem lehet eléggé lenézni és hülyének nézni az embereket. A hülye vén kurvákat, akik majd ötödször is visszatapsolják abba a székbe.

Senki nem állította, hogy meg akartad sérteni, te álszent keresztény! A sértéshez az kellett volna, hogy az arcába mondd a néninek, hogy vénhülyekurva. De te a háta mögött kurváztad le. Azzal, hogy te vénkurvázol, nem a szocialisták sározták be az idősbarát díjjal kitüntetett közgyűlés munkáját, te gyáva senkiházi! Mennyire kell emberi salaknak lenni ahhoz, hogy azokat told magad előtt (az időseket mármint) és azokkal takarózz, akiket megaláztál? Senki nem beszélt a közgyűlés munkájáról, egyedül rólad volt szó, te szemtelen bunkó! Ráadásul nem egy embert gyaláztál meg, hanem mindenkit, aki a milliárdos önkormányzati sikereidnek keresztbe tesz, de akinek a szavazata négyévente feltétlenül kell ahhoz, hogy te a polgármesteri székben pöffeszkedhess. És aki ráadásul nő.

Normális helyeken ilyenkor az van, hogy az illetékes elvtárs – ha már nem érzi úgy, hogy vennie kellene a kalapját, és eltakarodnia a közéletből – legalább megkímél az effajta mindenkire nézve méltatlan fedősztoriktól. De nem. Fideszes Ferenc hazudik és közben sajnáltatja magát. Mert ezek a fogalmam nincs hol tenyésztett pártkatonák gyárilag úgy vannak összerakva, hogy a büdös életben soha ne legyen annyi vér a pucájukban, annyi gerinc a gerinctelenségükben, hogy férfiként kiálljanak és vállalják, hogy hibáztak, elkúrták. Ehelyett félszájjal elnézést kérnek és nyomják a vádaskodást, férfiatlanul sajnáltatják magukat. Ezt csinálja mindegyik, a nőverő Balogh Józseffel bezárólag.

Kurvaország az (egy másik Ferenctől idéztem, aki bele is bukott az igazmondásba, mondjuk), ahol az ilyen tajparasztokat, az ilyen erkölcstelen helyi uraságokat újra és újra megválasztják. Nem az ő saruk, hanem mindazoké, akiknek az emberi méltóságukon trágyaleves csizmával, következmények nélkül végig lehet gyalogolni. Nem csak meglopnak, de extrába le is hülyekurváznak. És a sok férfiatlan kisstílű pöcs között nincs sehol egy nő a Fideszben, aki kikérné magának. Schmidt Máriával az élen. Hogy büdösbunkó tornatanárok idős embereket gyalázzanak. Ez a durva, nem az a huszonszázezer milliárd.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.