Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor a „Bulvárszabi” újságírója elől menekültél, nem volt ekkora arcod, te erkölcsi trágyadomb

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végérvényesen és visszavonhatatlanul bebizonyosodott számomra, hogy a paranoiás, tudatlan, dilettáns szarháziak állandó, szűnni nem akaró nemzeti versengésében a mai nappal Matolcsy Viagra György testhosszal lekörözte Rogán Helikopter Feltaláló Antalt, Lázár Arrogáns Jánost, de még talán minden gonoszságok, rontások és történelmi bűnök alfáját és omegáját is, az Orbán nevűt.

Amit Matolcsy Rómeó, a jegybank még mindig funkcióban lévő elnöke ma az azonnali kérdésekre adott köcsög válaszok órájában és műfajában a parlamentben megengedett magának, az még Rogán Propaganda Antal ordas hazudozásain és újságírói kérdésekkel szembeni szánalmas vergődésén is túltesz. Matolcsyt – akiről a maffiamódszerekkel lemészárolt Népszabadság derítette ki és írta meg utolsó lapszámában (mi ITT reflektáltunk erre), hogy a jegybankelnök Patai Mihály Unicredit-vezér egyik luxuslakását használja a Budai Vár oldalában, és ez súlyos összeférhetetlenségi kérdéseket vet fel, amennyiben a Nemzeti Bank felelős az összes pénzintézet piaci felügyeletéért – Bárándy Gergely szocialista képviselő kérdezte arról, hogy akkor hol a túróban lakik most végül is.

Matolcsy néhány hétnyi sunyulás után előkapta a blöffkártyát és 2014 nyara óta tartó lejáratási kísérleteket emlegetett. Szerinte blöffnek minősült, hogy ő méregdrága hegedűt vásárolt, különben meg az osztrák jegybanknak is 8 Stradivari hegedűje van, pont neki ne lehetne? Bár a sajtó egyértelmű bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy unokatestvérét, Szemerey Tamást milyen szálak fűzik a VS és az Origo tulajdonosához, Matolcsy vádiratba illő blöffölésnek nevezte, hogy Szemerey a VS támogatása keretében a jegybanki alapítványoktól 600 millió forintot kapott volna.

Egy Bulvárszabi nevű lap légből kapott állításából azt állították, hogy én lakom valahol, ami Patai úr tulajdona, miközben állandó lakcímem Balatonakarattya, 8172, Köztársaság út 26.

Bulvárszabi, mi, te szemtelen szarházi? Légből kapott állítások, mi? Most hogy már nincs Bulvárszabi nagy az arcod, ugye? Akkor nem volt ekkora arcod, amikor a Bulvárszabi újságírója elől menekültél, te erkölcsi trágyadomb, nem igaz? Tessék:

Akkor nem volt ekkora nagy pofád, amikor a közgazdászok országos találkozóján a Bulvárszabi újságírója elől fejvesztve elloholtál és bepattantál egy liftbe, nehogy Vajda Zita nevű szeretődről és Patai elvtársról kérdezzen. Amikor hetekig nem válaszoltál az újságírók közérdeklődésre számot tartó kérdéseire, akkor sunnyogtál, ha jól értem, te alávaló. Senkit nem érdekel az állandó lakcímed, az érdekel mindenkit, hogy egy hangot nem sikerült cáfolni a Bulvárszabi állításaiból, amit – ezek szerint, egyre valószínűbb – miattad volt ilyen nagyon sürgős bezárni. És archívumostól (!) eltüntetni. Nem az volt a kérdés, hogy mi az állandó lakcímed, hanem hogy hol laksz. Melyik részét nem érted, Matolcsy Rómeó?

Mivel a mi pénzünkből eltartott szeretődre vonatkozó kérdésekre ma sem válaszoltál, de legalább nagy ívben mellébeszéltél, tekinthetjük ezt beismerő vallomásnak is szerintem. Igen, szintén a Bulvárszabi írta meg, hogy huszonéves frissen diplomázott fruskák után járkáltál vén, házas, keresztény fejedre való tekintet nélkül, akiket a diplomaosztó másnapján beleültettél a tutiba, és akik azóta is a mi pénzünön szívják a mi vérünket, akárcsak te, öcsém. Pereputtyostól.

Bujkálsz, rettegsz, fegyverkezel, testőröket gyűjtögetsz magad köré, azon az irritáló, pökhendi hangodon ismételgeted kényszeresen a blöff szót, de egyetlen elhangzott állítást sem tudtál cáfolni. Hallod, Rómeó?! Aztán miféle gusztustalan, erkölcstelen népek vagytok ti? Hármasban nyomjátok a jógát Balatonakarattyán? Az öregecske feleséggel meg a fiatalka szeretővel? Minden nap ingázol, te hazug tróger? Helikopterrel esetleg? És mi térítjük az útiköltségedet is, te erkölcsi Mariana-árok? Ja, hogy sértegetem a becsületedet, és kikéred magadnak? Aztán te mégis mit csinálsz azon kívül, hogy naponta beleszarsz a szánkba, hogy hülyének nézel évek óta? Tudtad, hogy aki rendszeresen hazudik, annak az agya irreverzibilis módon hozzászokik ehhez? Rólad külön készülhetne egy alátámasztó tanulmány, szerintem minden mérőműszert kiakasztanál.

Csak tudnám, mi kell ahhoz, hogy valaki ennyi mocskos aljadéksággal a nyakában, az átláthatatlan, a közpénz jellegét önkényesen megváltoztató alapítványi hálózattal és az ország jegybankjával a zsebében ilyen magabiztosan arrogáns legyen? Hogy tud egy ilyen emberszerű lény egyáltalán nyugodtan aludni? Nem elég, hogy velejéig korrupt, de még cinikus gazember is. Szinte csak botrányosan védehetetlen, elvetemült sztorikkal hozható összefüggésbe, az egész famíliája közpénzen zsírosodik, de egy erőszakszervezettel a háta mögött megengedi magának, hogy még bele is rúgjon azokba, akik elviselik.

Matolcsy! Eltaláltad amúgy: egy komplett vádirat az, amit összekuporgattál magadnak a közvagyon elherdálása terén. Attól, hogy Polt haverodnak nem futotta belőle egyetlen nyomorék feljelentésre sem, egy utolsó tolvaj vagy. És ezt nem én találtam ki legnagyobb pechedre. Attól, hogy a kilóra megvett Polt haverodnak pont olyan vastag rinocéroszbőr fedi az ábrázatát, mint neked, attól, hogy pillanatnyilag néhány elkeseredett hozzászóló és igazságérzetében megtiport, még nem felszámolt cikkíró dühétől kell csupán tartanod, minden idők legkártékonyabb, legkorruptabb, leggerinctelenebb pártkatonája vagy.

Ja. A komplexusaitól szabadulni nem tudó végtelen kicsinyesség és indokolatlan gőg megtesítője ez az ember, aki alig várta, hogy beletaposson abba a lapba, amelyik meg merte írni – és ha hagyják – mai napig megírná az igazságot ennek a romlott erkölcsű dilettáns lénynek az ügyködéseiről. Akivel kapcsolatban azért újra leszögezném: nem rám tartozna, hogy egy, a gyerekével egyidős (a románc hajnalán egyetemista) lány után csorog a nyála és rúgja fel a szent keresztény családi értékeket, ha közben nem tenné tönkre az országot és nem lenne egy korrupt senkiházi. Aki – mekkora cinizmus – még a nőjét is, meg az összes rokonát is a jegybankon keresztül zabáltatja.

Matolcsy esetében nehéz megítélni, hogy a lopási vagy a hazudozási indexe körözi le a másikat, de a mai műsora pontosan illusztrálja, mi folyik a háttérben, miért gyilkolják a szabad sajtót. Az ilyen fideszkommunista, lelkileg-erkölcsileg fogyatékos, jellemtelen maffiózók miatt. Ami az igazán felfoghatatlan, hogy még mindig van szektás, aki elhiszi, hogy ez az ember egy hős, aki nyereséget termel a jegybanknak, hogy soha nem volt még ennyire jó nekünk, mint Matolcsy ámokfutása óta. És azért támadják ezt az áldott jó embert.

Közben ez a sunyi, tekintélyelvű gerincoszlop-csökevény meg úgy tesz, mintha a világegyetem ura lenne. Abban mondjuk igaza van, hogy amíg a hívők ebben semmi kivetnivalót nem találnak (mert ők is pont ilyenek), addig ez az elszabadult hajóágyú annak a többszörösét is eltűnteti, mint amit már eddig is. Addig ekkora pofája lesz, addig beleszarik a tátott szánkba, addig hazudni fog és arrogánsan bulvárszabizikadomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!