Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia, szexizmus kibugyog az önök disztingvált köreiből és bűzlő mocskával beteríti a magyar társadalmat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem mondom, hogy nem omlottam össze lelkileg, mert de. A minapi cikkem az oka, ami arról a kedves, finomlelkű és művelt egyetemi tanárról szólt, aki szerint a muszlimok a cigányok segélyeire pályáznak, valamint ki fogják irtani a baloldali homoszexuálisokat, feministákat, zsidókat az ateistákat. Végül a keresztényeket is esetleg, de ők vannak a legnagyobb biztonságban.

Ezen én végtelenül felháborodtam de úgy tűnik, mások meg azon háborodtak fel, hogy én írtam erről. És azon, ahogy fogalmaztam, amilyen kifejezéseket használtam. Kaptam kedves névtelen és névvel ellátott leveleket. A jellemző minden esetben: nem azon háborodott fel a klaviatúrát ragadó populáció, amit Tőkéczki László mondott, mert az egyáltalán nem verte ki a biztosítékot.

Olvasgatom a nekem szánt kedves sorokat. Ez éppen nem névtelen, bár lényegében mindegy is.

„HATÁROKON ÁTÍVELŐ SZELLEMI TÁPLÁLÉK, írják mottóul Tőkéczky figyelmeztetésére (nincs gyomrom idézni az irományuk címét)
– elnézés, hogy nem szólítom meg e minősíthetetlen szerzőt, mert bizonyos Forgács Erzsébet, mint írják, az internetes oldal közös véleményét írta le. Ami még elképesztőbb.

Feltételezem, nem újságírók, nem ismerik az újságírás legelemibb etikai szabályát, ezért ez a minősíthetetlenül mocskos hang. Így még a legutolsó putriba szorult cigányok sem beszélnek, talán, Magyarországon. Kolozsváron sem mindenki.”

Folytatódik tovább is, de nincs értelme idézni. Ezt egy újságíró hölgytől – az újságírót ő állítja, a hölgyet én tettem hozzá, bár kevés meggyőződéssel – kaptam. És nem az a baj ezzel, hogy valakinek nem tetszik a stílusom, a szavaim és elmondja. Nyugodtan mondja el, eddig sem akartam senkinek megfelelni, ezután sem áll szándékomban.

A baj – és nem hiszem, hogy ez csak az én bajom lenne – ez a mentalitás. Hogy úgy lehet náci propagandát nyomni – mert Tőkéczki ezt tette akkor is, ha én nem vagyok újságíró és ha csak a magyar putriba szorult cigányok hangján tudok megszólalni, vagy még úgy sem, mert rohadt román vagyok. Az már szinte nem is olyan fontos, hogy nem is ugyanarról beszélünk, tehát a cikket sem sikerült megérteni.

Tehát vidáman lehet propagálni ezt a gennyes mentalitást, az egyetlen feltétel, hogy ne hangozzék el benne csúnya szó. Mert arra a csipkés lelkű magyar nagyon érzékeny. Még az is lehetséges, hogy Bayer Zsolt legfőbb bűne is ez volt – sajnos sokak szájából hallottam, olyanokéból is, akik visszaadták a kitüntetésüket – hogy mert vulgáris, ordenáré és fúj. Ha sokaknak az az összes problémája Bayer Zsolttal, hogy nem a kifinomult elit modorában szalonzsidózik, akkor itt igen komoly bajok vannak.

A levelét megíró újságíró hölggyel is komoly bajok vannak és nem azért, mert nincs tisztában azzal, hogyan írja Tőkéczki a nevét, hanem azért, mert nem látja, vagy nem is óhajtja látni azt, hogy hová tart egy olyan társadalom, amelynek – elméletileg – szellemi elitje úgy gondolkodik és úgy beszél, ahogy azt Tőkéczki teszi. Ha tisztában lenne vele, vagy akár csak érdekelné, akkor nem engem büdös románozna le burkoltan, csipkekesztyűs kacsóval böködve a billentyűzetet, hanem elemi erővel háborodna fel azon, amit az ELTE egyik tagja megengedett magának.

Ugyanis semmi baj nincs a picsa szóval – nyilván ezen fintorog, aki – de azzal, hogy egy elméletileg tanult ember a cigányságot egy az egyben élősködő csoportként írja le, akik a segélyüket féltve meggyőzhetőek a szavazás szükségességéről, a melegeket, zsidókat, feministákat, ateistákat pedig baloldali típusú szervezetekként aposztrofálja, azzal rohadtul nagy baj van.

Innen üzenem Tőkéczkinek, a levélkét író csipkés lelkületű, szakmailag bizonyára kiemelkedő tudású hölgynek és mindenkinek, akinek a legfőbb gondja az úri modor, hogy a rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia, szexizmus kibugyog az önök disztingvált köreiből és bűzlő mocskával beteríti a magyar társadalmat. Akkor is, ha nem beszélünk erről. A náci duma akkor is náci duma marad, ha körbepakoljuk hófehér liliomokkal. Szerencsére ezt sokan és elég tisztán látjuk. Nem takar olyan sokat az a koszlott brüsszeli csipkefüggöny, mint hiszik.adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.