Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne ebben az országban, mint a Fidesz-kormány tett az elmúlt hat évben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ritka aljas tempóban folytatódik hétfőtől a kormány népszavazással kapcsolatos úgynevezett tájékoztató kampánya. Szerintem semmi értelme tájékoztatásnak nevezni. Vegytiszta félelemkeltés, hányingerkeltő manipuláció. A Fidesz-kormány szerint „a bevándorlás és a kényszerbetelepítés lehetséges következményeiről” mesélnek a híveknek, néhány napon belül a plakátokon, a nyomtatott sajtóban, valamint az online, a tévés és a rádiós hirdetésekben is dübörögni fog a propaganda. Ez így fog kinézni:

Tekintettel arra, hogy a kampányra egyáltalán nem lenne szükség, ha a Fidesz-kormány 2010-es hatalomra kerülése óta tisztességesen dolgozna, ha kormányozna és nem a szocializmust építené, ha nem a saját és holdudvara zsebét tömködné, ha munka helyett nem állandóan szabadságharcolna és vélt vagy valós démonokkal hadakozna, ha felnőtt embereknek nézné a választóit és ha áldásos ügyködése nyomán Magyarország nem az Európai Unió leggyengébben teljesítő országává nőtte volna ki magát.

Mivel ez tudatosan, előre megfontoltan nem jött össze, maradt a terrorizmus, migráció, az úgynevezett mind meghalunk kártya. Az uszítás, csúsztatásokba csomagolt népnemzeti félelemkeltés, figyelemelterelés. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy a rövidlátó és tájékozódni képtelen, legsötétebb ösztöneit hadrendbe állító, átvert kormánypárti szavazók kedvéért – a teljesség igénye nélkül – csokorba szedem az elmúlt nyolc év utáni hat év néhány dicsőséges eredményét.

Ha a nagyon hülye szavazó képes összefosni magát a fenti pontatlan, hibás, hazug plakátoktól, akkor álljon itt csupán pár kósza tény arról, miként tette és teszi tönkre a demokratikusan megválasztott kormány azt az országot, amely nem bevándorlási célpont, ahol nem került sor terrortámadásra, ahol a legnagyobb fenyegetést a polgárok biztonságára a hazug, aljas, gátlástalan államvezetés jelenti.

Tudta? A Fidesz-kormány regnálása óta

  • Magyarországon 120 év után megszűnt a társadalombiztosítás, már a kifejezés sem szerepel az Alaptörvényben; ez azt jelenti, hogy  az állam senkiért nem vállal szociális kötelezettséget, ellenben annál több kötelességet hárít át az állampolgárokra.
  • nyomtalanul és következmények nélkül lenyúlták a magyarok 3000 milliárd forintos magánnyugdíj-megtakarítását.
  • a beígért bürokráciacsökkentés jegyében négyszer annyi államtitkárt tart el ma a magyar adófizető, mint az elmúlt nyolc évben bármikor.
  • a beharangozott adócsökkentés jegyében csak az első négy évben 30 új adót vezettek be.
  • az egykulcsos adóval eltörölték a gazdagok magasabb adókulcsát, évi 400 milliárdot hagyva a tehetősek zsebében, egyúttal 400 milliárdos lyukat vágva a költségvetésben.
  • Magyarország a 4 millió szegény (létminimum alatt élő) országa lett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum; csaknem minden tizedik ember, akinek ma Magyarországon van legális munkából származó jövedelme, éhbérért dolgozik.
  • Orbán Viktor barátai és családja – Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István, Csányi Sándor, Tiborcz István – ezzel szemben megsokszorozták vagyonukat ;egyesek a közpénzből gründolt cégeik után külföldön fizetnek adót, százmilliós kárt okozva a magyar államnak.
  • kiiktatták a demokratikus ellenőrző rendszert, a fékek és ellensúlyok rendszerét, aláásták a bíróságok függetlenségét, akadályozták a független média működését sajátjaikat helyezték csaknem minden kormányzati pozícióba, saját érdekeik szerint változtatták meg a választási törvényt.
  • utolsók vagyunk az uniós országok között az alkoholos kézfertőtlenítő szer használatában, Magyarországon egy év alatt többen vesztik életüket elkerülhető kórházi fertőzésekben, mint közlekedési balesetben és terrortámadásban.
  • minden évben nőtt a különbség a minimálbér és a létminimum összege között, a reálbérek vásárlóereje közel harmadával csökkent.
  • évente  körülbelül 100 ember fagy meg, hűl ki a saját lakásában.
  • a reformok olyan jól működnek, hogy 500-800 ezer magyar hagyta el Magyarországot.
  • bár a magyarok kétharmada ellenzi, 2020-ig összesen 32 stadiont építenek adófizetői pénzből: legalább 215 milliárd forintba fog fájni a köznek, miközben a kórházak adósságállománya 50 milliárd fölött van.
  • tízszer annyi gazdasági bevándorlót engedtek be Európába és Magyarországra letelepedési kötvény-vásárlás révén, mint ahány menekültet önkéntes alapon be kellene fogadnunk.
  • Magyarországon hetente egy halálos áldozatot szed a nők elleni erőszak: tavaly a szexuális erőszak eseteinek száma közel másfélszeresre, 293-ra nőtt. 2014-ben 329, egy évvel később ennek kétszerese, 670 volt a kapcsolati erőszak miatt indított eljárások száma és duplájára, 293-ra nőtt a női sértettek száma. A nők elleni erőszakos bűncselekmények ötödét partnerük vagy volt partnerük követte el, a halált okozó bűncselekményeknél pedig 29 százalékos volt ez az arány. Ezeket mind magyar emberek követik el, a Fidesz-kormány évek óta nem hajlandó ratifikálni az Isztambuli Egyezményt.
  • Európában példátlan módon több száz milliárd forint veszítette el közpénz-jellegét, az ország nemzeti bankja családi vállalkozásként funkcionál.
  • a pár száz forintos rezsicsökkentés, illetve az energiaszolgáltatók megleckéztetése és az államosítás azt eredményezte, hogy a hasznot korábban csak visszafogottan „talicskázó” multik a barátságtalanná váló közegben a számviteli kiskapuk révén nyakló nélkül kezdték el kilapátolni a cégekből a vagyont, egyszersmind töredékére csökkentve a beruházásokat.
  • a magyarországi beruházások 90%-a uniós támogatással valósul meg, a túlárazott közbeszerzések következetesen ugyanazokat a kormányözeli csoportokat hozzák helyzetbe, miközben a korrupció ellenes harcra fordított uniós pénzeket is lenyúlták.
  • Magyarországon nem lehet népszavazást kiírni csak arról, amiről a kormány akarja; nem kérdezték meg a magyarokat a vasárnapi zárvatartásról, az olimpiai pénzszórásról, a paksi bővítést biztosító 3000 milliárdos Putyin-hitelről, a Városligeti fák kiirtásáról.

Az az igazság, hogy ennek a cikknek soha nem lenne vége, pedig valahol be kell fejezni. Pedig nem szóltam még az oligarchák kedvéért tönkretett komplett piaci szektorokról és kisvállalkozókról, családokról, a gátlástalan urizálás megannyi formájáról, a gazdasági növekedést nem szavatoló otthonteremtési szemfényvesztésről, a családi támogatásnak álcázott nyomorstabilizáló intézkedésekről, a kozemtikázott statisztikákról, a titkosított lopásokról, az oktatás lepusztításáról, a közmunkásokról és összeszerelő-üzemről felismerhető európai banánköztársaságról. Ahol a regnáló hatalom egy hét alatt többet lop el, mint az elmúlt nyolc év alatt összesen bárki. Ahol azért nem lehet nevén nevezni a lopást, mert a legfőbb ügyész is a hatalom csatlósa.

Igen, menekültválság van Európában és a kormány tökéletesen tisztában van azzal, hogy a terrorcselekményeket zömében a már Európában született, egykori gyarmatokról érkezett állampolgárok leszármazottai követték el, és kisebb részben azok, akik az Iszlám Állam ügynökei és a menekülthullámot kihasználva érkeznek Európába. A kormány azt is pontosan tudja, hogy Európát korábban sokkal durvább és brutálisabb terrorcselekmények rázták meg, de nyilván kapaszkodnia kell az utolsó szalmaszába is.

Értem én az elkeseredést és a zavart, de elutasítom. A kettőig nem látó agyatlan hívők kedvéért megismétlem:

  • A már régen nem 10 milliós Magyarországon nagyságrendekkel többen halnak meg évente a Fidesz-kormány intézkedéseinek köszönhetően, mint az 500 milliós Európában több év alatt terrorcselekmények miatt.
  • A már régen nem 10 milliós Magyarországon nagyságrendekkel több nőt bántalmaznak évente derék magyar emberek, mint ahány nőt bevándorlók zaklattak az 500 milliós Európában. A Fidesz nevű kormánypárt politikusai élen járnak a nőkkel szembeni következetes tahóságban, amit ők keresztény értékrendnek neveznek.
  • A Líbiában parkoló, Európába vágyódó menekültek (Magyarország egyedüliként Európában tudatosan illegális  migránsozza a menekülteket) milliós áradatát nem az Unió bomlasztásával, hanem az Unióval együttműködve lehet elérni. Ez alól Magyarország folyamatosan kivonja magát.

Nem tudom, hányan fogták fel az agyukkal, hogy ezt a népszavazást is ők fizetik és semmire nem nyújt felhatalmazást a kormánynak. Ha nem tudták, most mondom nekik, ha tudták, akkor meg kezeljék helyén a dolgot. 5-10 milliárd forintba kerül az, hogy ezt az ocsmány propagandát tolják októberig. Október 2-a után pedig semmi nem fog történni. Addig viszont kedvükre uszítanak és lopnak tovább. Aki még mindig nem érti: nincs az az ocsmány propaganda, amitől leégne a bőr a pofájukról, mert nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne bármikor ebben az országban, mint a Fidesz az elmúlt hat évben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.