Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Melldöngető senkiháziak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondom szépen sorban, emlékezetfrissítés gyanánt, kizárólag az utókor számára csokorba szedve. Kovács Ákos, a nemzet női princípiumok terén is jártas trubadúrja elmagyarázta, mi a nők dolga a világban. A Telekom nevű szörnyszülött multi emiatt felmondta Kovács Ákos szponzori szerződését, mert szerinte a nőknek pont nem az a dolguk, ami Kovács Ákos szerint de.

Lázár János “vélemény- és ízlés diktatúrát” emlegetve összevonta a szemöldökét. Kocsis Máté a Facebookon liberálfasisztázott egy egészségeset. Kovács Zoltán kormányszóvivő megdöbbent a magyar alkotmány (nincs is alkotmány) betűjével, szellemével egyaránt ellentétes tékomos húzáson. Rétvári Bence Kálmán Olga műsorában csinált hülyét magából a felháborodás hevében és a mundér becsületének védelmében. Orbán Viktor is az alkotmányos védelem (nincs is alkotmány) alatt álló értékek tiszteletben tartását kérte számon a Telekomon.

Döngettük a mellünket Kovács Ákos jogaira hivatkozva és a magyar virtus okán, hogy Berlinben is hallják. A kormány kisvártatva utasította az összes minisztériumot és háttérintézményt, hogy mondják fel szerződéseiket a Magyar Telekommal. Aztán kiderült, hogy kizárólag a mobilinternet-szerződéseket rúgják fel. Időközben Facebook-csoport is alakult, ahol Ákos elszánt rajongói bojkottot hirdettek a mocskos Telekom ellen. Bayer Zsolt Kövér Lászlóval beszélgetős élő Echo-tévés műsorban jelentette be, hogy felbontja telekomos szerződését, és erre buzdítja a Fidesz szavazóit is (a 21. perc körül hangzik el az ájtatos felhívás.)

Bayer Zsolt bejelentette: Felbontja a szerződését a Telekommal! Részletek a videóban!

Közzétette: Ákos rajongók a Telekom szerződéseik felmondásáért mozgalom – 2016. január 1.

Közben eltelt egy hónap, elkezdődött egy új év és kiderült: az alkotmányos magyar értékek tiszteletére képtelen német Telekomnak – a kormány egyébként stratégiai partnerének – mindössze egy közmunkás havi fizetésével megközelítőleg egyenértékű (konkrétan 50 720 forint) megrendeléstől kellett elbúcsúznia. Erre ment ki az egész hisztérikus szájtépés.

Ez nem minden: az Átlátszónak hála, ma már azt is tudjuk, hogy december 17-én, vagyis pontosan azon a napon, amikor Kovács Zoltán bejelentette, hogy a kormány szerződést bont a Telekommal, a kormány lényegében meghosszabbította a Magyar Telekommal fennálló keretszerződését. Nem felbontotta, meghosszabbította.

Leszarom úgy egyébként Kovács Ákost és a hiszti tárgyát, de azt nem, hogy mindenféle gátlás nélkül totál fogyatékosoknak néznek egy egész nemzetet. Baszki, tényleg: a nőknek nem az a dolguk, hogy többet keressenek, mint a férfiak. A kormánynak meg n-edszerre sem az a dolga, hogy véletlenül igazat mondjon, miközben kidagadt erekkel a nyakán védi a nagy nemzeti érdeket.

Senki, de egyáltalán senki nem mondhatja, hogy nem ez a fideszizmus definíciója: egy – minden racionális ember számára – totálisan irracionális gesztussal vad mellveregetések kíséretében kiállni egy vállalhatatlan bunkóság mellett, minden csatornán és mosdatlan szájon keresztül csatasorba állítani a nyájat, végül segget csinálni az egyebek mellett beszédre is alkalmas orgánumukból.

Nem, dehogy szerződést bontottak ezek. Pezsgőt a fejünk fölött. Hogy de jók voltunk már megint. Pár órára bedöntöttük a Telekom részvényeit, a parasztja meg elhomályosult aggyal lohol hanyatt-homlok felmondani a szerződését. Megvédtük a magyar nemzeti érdeket a gonosz multiktól és – láss csodát – BE-VET-TÉK. Újra.

Már nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, hogy az, amikor egy kormány megfeszített izmokkal ilyen módon hugyozza szájba magát az inkább idegesítő vagy elkeserítő. Ezért arra lennék kíváncsi, azok akik hirtelen felindulásból felmondták a szerződéseiket, vagy akik elégedetten rázták az öklüket, amikor ejj de jól megmondtuk nekik, mer’ szegény Ákos, azok most sem érzik úgy, hogy átverték őket? Akik tűzzel-vassal védték a kormányt, amiért ilyen tökösen kiállt a saját kutyánk kölyke mellett – azt most hagyjuk, hogy piaci viszonyok között mindenképpen védhetetlen az, amit minden állami csatornán elkommunikáltak – nem érzik úgy most sem, hogy hülyének nézték őket?

Nem Ákos és  nem a Telekom a lényeg. Hanem az, hogy már megint hazudtak és lebuktak. Vajon hányadik alkalom ez, amikor kiderül, hogy szemrebbenés nélkül néznek félfogyatékosnak egy országot és vajon hány olyan alkalom volt és lesz, amikor nem fog kiderülni, hogy mit műveltek? Ha egy ennyire pitiáner ügyben sem képesek gyakorolni a gerincességet, mi mehet a sorsdöntő kérdésekben?

Hatalmas közhely, hogy hazudnak éjjel-nappal. De ha arról sincs biztos információnk, hogy felmondanak-e szerződéseket vagy meghosszabbítanak, akkor miben lehetünk biztosak? Nem mintha fájna nekem, hogy Kovács Ákos dalszerző úr sem ér többet egy szerencsétlen közmunkásnál – pedig azt hittem, hogy minden pénzt megér -, még mindig nem borzasztja el a híveket, hogy a konzervatív, magyar, polgári értékrendet ilyen módon járatják le az urak?

Ha ez a konzervatív, magyar polgári értékrend és annak következetes képviselete, akkor örülök, hogy semmi közöm hozzá. Egyébként meg az igazán tökös az lenne, ha az Ákost védő Fidesz és Fidesz-kormány tagjai egyenként szembeköpnék most magukat. Bayer Zsolt meg legalább kétszer. Az Echo Tv-ben, élő adásban, ha kérhetem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.