Július 3,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Hazudnak ugyan, de legalább tesznek is a fejedre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 90,056 forint, még hiányzik 2,909,944 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jól indul az esztendő utolsó hetének utolsó hétfője. Mint tegnap arról beszámoltunk: a magyar sajtó színe-visszája egységesen és feltétel nélkül masírozik az MTI közszolgálati(?) hírgyár nyomában.

Tegnaphoz képest ma annyi történt, hogy a nagy múltú, ám kisebb jelenű Magyar Hírlap egyszerűen átírta a tegnapi cikk alcímét és kész.

Nem is történt semmi, azt sem ők (és mindenki más) csinálták.

Hát, lehet így is. De minek?

A hírtorzító-cunamiról ITT olvashatsz.

A Magyar Hírlap cikkének alcíme tegnap (2015.12.28.):

6

Pont ugyanennek a Magyar Hírlap cikknek az alcíme ma (2015.12.28.):

magyarhírlap

Kész is, az olvasó objektíven van tájékoztatva. A vicces ebben (ha egyáltalán), hogy a történet többi szereplője még ennyi fáradságot sem vett. Ők továbbra is ívesen szarnak a kedves olvasók fejére.

Mint mindig. Hajrá srácok, csak így tovább a megkezdett úton! Miért is kellene kiszolgálni a hülye polgárt a valóság közlésével? Csak zavart okozna a fejekben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.