November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Volner János: arra volna szükség, hogy az EU állja a magyar határvédelem teljes költségét, hiszen az egész kontinenst védjük az érkezőktől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Volner Párt elnöke, maga Volner János kelt ki az unió ellen, amelynek szerinte egy impotens vezetése van, hiszen magára hagyta Magyarországot, amely egyedül kénytelen megvédeni az egész kontinenst. Nem olvastál félre, valóban ezt mondta Volner, aki jól láthatóan egészen komolyan gondolja azt, hogy a magyar határkerítés az, amely majd megállítja az esetlegesen Afganisztánból érkező menekülteket. Ő mondjuk már milliókat vizionál, noha erről semmi adat sincs. De tökéletes a Fidesz számára egy ilyen „független” párt vezetőjének megszólalása, hiszen példálózhatnak azzal, hogy nem csak ők, a Fidesz tart a menekültválságtól, de mások is. Csak hát ezek ugyanazok.

A Volner Párt elnöke szerint semmilyen terve nincs “az Európai Unió impotens vezetésének” az afgán migránsok megállítására, az EU pedig magára hagyta Magyarországot a kontinens megvédésében.

Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Volner János hangsúlyozta: bár Brüsszelben arról beszélnek, hogy az Afganisztánnal szomszédos államokban kell megállítani az útra kelőket, ennek érdekében nem tettek semmit, és láthatóan nem is tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel. Hozzátette: miközben több millió migráns magyar határra érkezésének veszélye fenyeget, semmilyen segítséget nem kapunk az uniótól az “invázió” megállításához.

Szerinte arra volna szükség, hogy az EU állja a magyar határvédelem teljes költségét, hiszen az egész kontinenst védjük az érkezőktől. Európát kerítésekkel kell megvédeni a migránsok inváziójától – fogalmazott Volner János, aki szerint a kerítésépítésben “fél Európa most már Orbán Viktor követője lett” a 2015-ben történtek hatására. A pártelnök hangsúlyozta: ha már ez a görög partszakaszon nem sikerül, akkor nem Magyarország, hanem Szerbia déli határán kellene megállítani a migránsokat. Hozzátette: Magyarország érdeke is Szerbia mihamarabbi csatlakozása az Európai Unióhoz és a schengeni övezethez.(MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!