November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Választási csodafegyver: egybites gyurcsányozásra egybites sorosozás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem mondom, hogy készítsük be a pattogatott kukoricát, dőljünk hátra és élvezzük a paródiába fulladó állampárti propagandaműsort, mert lehet, hogy sokan vannak, akik hozzám hasonlóan nemcsak a pattogatott kukoricát nem szeretik, de azt is kifejezetten utálják, ha hátradőlés közben tűvel szurkálják őket. Miután kiderült, hogy a Fidesz nem tudta megállítani Gyurcsányt, hiába buszoztatott a CÖF közpénzen sok százezernek hazudott sok tízezer párás szemű fideszes rajongót Orbán lúdtalpai elé, és mivel nem cáfolta senki a Fideszből, hogy ők gyártották a tegnap nyilvánosságra hozott fércmunkát, azt is kijelenthetjük, hogy a Márki-Zay Péter lejáratására készített közröhejes dokumentáció sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ma újabb egybites propagandasztorit vajúdott a Rogán-központ.

Ettől van ilyen hátradőlés közben tűvel szurkálnak érzésem. Egyrészt attól a tűzpiros Gyurcsányokkal riogató egysejtűekre kalibrált friss kampányvideótól, amit a Gyurcsány megállítására alkalmatlan Fidesz dobott piacra a békemenetes vágóképekkel és drámai muzsikával aláfestve, másrészt attól a lábszagú videóüzenettől, amelyet nem láttunk ugyan, de amelynek az MTI szerint a főszereplője a KDNP nevű piócapárt frakciószóvivője, bizonyos Nacsa Lőrinc. Akit azzal löktek ki ma a rivaldába, hogy adja elő: Márki-Zay Péter Soros Györgyöt védi és mentegeti.

Ha valakinek hiányérzete volt esetleg amiatt, hogy a 91 éves aggastyán teljes mértékben eltűnt a Fidesz fősodratú propagandamoslékjának vezérmotívumai közül, annak immár nem kell panaszkodnia. Ahogy tegnap Rogán feje kinézett a parlamentben, ahova valamiért bátorkodott becsörtetni, azt kell mondanom, hogy nem csodálkozom azon, hogy csak ennyire futja, hogy nincs más ötlet, hogy ebben van minden reményük. Hogy Márki-Zay Pétert szimultán összegyurcsányozzák és összesorosozzák, és meg is lesz az újabb négy éves kormányzati ciklus. Íme a mai adag Nacsától:

A „bevándorláspárti” Márki-Zay Péter Soros Györgyöt védi és mentegeti, korábban ugyanis arról beszélt, hogy Soros György nem is hozott be migránsokat Magyarországra.

Mivel „Gyurcsány Ferenc most éppen Márki-Zay Péterrel bábozik, egyáltalán nem mindegy, hogy a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje mit is gondol valójában a magyarság jövőjét érintő egyik legfontosabb és máig velünk lévő kérdésről, a bevándorlásról”.

Sorra látnak napvilágot azok az újságcikkek, amelyek leleplezik Márki-Zay Péter véleményét a bevándorlásról, a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ugyanis összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagy számú, egy időben történt bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

„Így már meg sem lepődünk azon, hogy a bevándorláspárti Márki-Zay Soros Györgyöt védi és mentegeti, egy Youtube-csatornán ugyanis arról beszélt, hogy Soros György nem is hozott be migránsokat Magyarországra”.   

A magyar embereknek, akik népszavazáson (érvénytelen és eredménytelen népszavazáson – szerk.) utasították el a bevándorlást, joguk van tudni, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter ebben is a baloldal véleményét osztja.

„Jó, ha tudja viszont a baloldal, hogy a Fidesz-KDNP nem fogja hagyni, hogy illegális bevándorlók árasszák el Magyarországot; „Magyarország a magyaroké”. (via MTI)

Az, hogy Soros migránsokat hozott be Magyarországra, a Fidesz 2015 óta tartó kommunikációs hazugságainak egyik visszatérő eleme, de soha senki nem mutatott semmilyen bizonyítékot arra, hogy Soros a maga 90 évével migránsokat hozott be Magyarországra. De nem is ez a lényeg, hanem hogy sajnálatos módon elég hiányos lett ez a kaffogás, érdemes kiegészíteni. Még a legelvadultabb Márki-Zay-szavazóban sem fogalmazódott meg az a gondolat, hogy ő lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, amikor a hódmezővásárhelyi polgármester már régen arról beszélt, hogy Magyarországra

kizárólag a Fidesz telepített be tízezerszámra migránsokat.

Márki-Zay Péter azon kevés politikusok egyike, aki médiaszerepléseiben és nyilvános beszédeiben következetesen és módszeresen kritizálja a Fideszt a letelepedési kötvénnyel betelepített, illetve körözött bűnözőként befogadott migránsokért, és igen, dicsérte is az orbánizmust az általuk befogadott többezer menekültért.

Márki-Zay Péter nem egyszer tette világossá, hogy Magyarország sorsa azon múlik, hogy a nép mikor váltja le a bűnöző migránsokat (Pharaon-Gruevszki&Co) betelepítő, a magyar adófizetőket csilliárdokkal megkárosító Fidesz-uralmat.

Márki-Zay Péter legutóbb szombaton beszélt arról az ellenzék lesajnált rendezvényén, hogy ha jövőre kormányváltás lesz, akkor a kerítés marad, de kiutasítják a Fidesz által betelepített bűnöző migránsokat és elszámoltatás következik azoknak, akik ezen migránsok betelepítésén gazdagodtak meg.

Szóval Márki-Zay véleményéről mindent lehet tudni, ellenben arról semmit, hogy Nacsa Lőrinc majd mit hoz fel a mentségére, amikor a KDNP ugyanoda kerül, ahova a Fidesz, és el kell számolni az elmúlt évtizeddel. Egyébként meg szégyen és gyalázat, hogy 11 év uralkodás után Soros Györggyel és ezzel a ritka ócska sorosozással akarják izgalomban tartani jövő tavaszig a szellemi nyomorba döntött rajongótábort. Miközben a kenyér lassan 400, a benzin meg több mint 500 forint.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!