November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Valamiért jó ötletnek találják 850 ezer magyar választópolgár akaratát semmibe venni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem elég, hogy tegnap óta már vagy féltucatszor vetítette le a híveknek és a hívőknek az elfideszesített közmédia – ahol státusszimbólum dolgozni – a pártállam vezetőjének tegnapi ünnepi-háborús vértolulását, nem elég, hogy mindenféle közpénzből Orbán-propagandát terjesztő Deák Dánielek gúnyolódnak tegnap óta azon, hogy az ellenzék beégett a tegnapi rendezvényével, bezzeg a békemenetelők hány százezren voltak, még mindig ráfér a megerősítés az egyatáboregyazászlóra, ezért.

A mai ügyeletes cselédet Szánthó Miklósnak hívják, aki nemcsak az Alapjogokért Központ gúnynevet viselő fideszes világmagyarázó-agymosó ügynökség igazgatója, hanem ugyanazzal az egy seggel a KESMA kormánymédia-konglomerátumot fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöki székében is pöffeszkedik. Rá hárult a megtisztelő feladat, hogy az Orbánt szolgáló közmédiában felmondja a Rogán-kottát, és a biztonság kedvéért újrarágja a propaganda agyoncsócsált paneleit, és bőszen gyurcsányozva rendet vágjon a fejekben. Szánthó nertársat nagy becsben tartják a kenyéradó gazdái, és ő nyelvcsattogtatva meg is szolgálja a beléje vetett bizalmat: a minap például arra vetemedett, hogy a nem mellesleg súlyosan elfideszesített Kúria egyik bíróját személyeskedve genderistának bélyegezze és leugassa, miután az kivételesen nem politikai, hanem szakmai döntést hozott, midőn a kormány idióta, gyermekvédelminek hazudott, homofób, szakmaiatlan, értelmetlen népszavazási kérdéseinek egyikét elkaszálta.

Nos, az elkeseredett mindenkit összegyurcsányozási vergődést értem, és bár a tököm tele van vele, most ezt hagyjuk is. A durva szerintem az, hogy kitartóan és következetesen sulykolják, hogy Márki-Zay Péter nem azért lett az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, mert 850 ezer vagy 660 ezer magyar állampolgár így döntött. És annak ellenére döntött így, hogy nem volt ingyen buszos kirándulás, se kényszer, se fenyegetés. Ezzel szemben idegenügynököznek, idegen birodalmaznak, nemzetközi háttérhatalmaznak. Biztos valaki szerint jó ötlet Orbán uralkodásának 12. évében százezrek demokratikus akaratát elhazudni, egyáltalán semmibe venni őket. De ahogy Szánthó szervilis csaholását olvasom, szerintem már ők sem hiszik, hogy a békemenetük megvédik őket a bukástól.

Az köti össze 1956-ot és 2006-ot napjainkkal, hogy ahogy akkor, úgy most is a „nemzetközi baloldal küzd a nemzeti szuverenista erőkkel”.

Látni kell azokat a mintázatokat, amelyek összekötik ’56 október 23-át és 2006. október 23-át, „mindenekelőtt azt, hogy mindkét időszak előtt a kommunisták hazugsággal kerültek hatalomra”, továbbá „mindkét eseményt vérbe fojtották, tehát karhatalmi erőkkel verték le azokat, akik szembe mertek velük fordulni”.

Szintén hasonlóság, hogy a baloldal – ahogy ’56-ban, 2006-ban tette – most is egy bábot készül az ország élére rakni „külső birodalmi segítséggel”.

A „nemzetközi párttá szervezett baloldal” zsákutcás politikáját jól mutatja, hogy 2006 óta „Gyurcsánytól Gyurcsányig jutott el”.

„Még mindig arról szól a történet, hogy azért küzd a jobboldal, a nemzeti erők, hogy Magyarországnak a döntéshozatalban legyen stratégiai autonómiája”. Ebben a küzdelemben valamennyi országban, így Magyarországon is a „nemzetközi neomarxista, liberális, balliberális” erők állnak a másik oldalon, akiknek megvannak a vazallusaik, a helytartóik, Magyarországon ők a „szivárványos, baloldali ellenzéki koalícióban” öltenek testet.

Korábban a kormány óriási harcot vívott ezekkel az erőkkel a rezsicsökkentés megtartásáért és a migráció ügyében, a következő nagy harc pedig várhatóan az „LMBTQ-lobbival és a genderérzékenyítéssel” szemen indul majd.

Gyurcsány Ferenc kormánypártot bíráló szavai az ’56 utáni 60-as, 70-es évekbeli „kommunista frazeológiára emlékeztetnek, amely a kommunista államrend elleni zendülésként próbálta meg beállítani ’56 dicsőséges és nemes forradalmát”.

A mai magyar baloldalt minősíti, hogy még Horn Gyula is tartózkodott attól, hogy ’56-os megemlékezésen véleményt nyilvánítson.„Láthatóan a mai magyar baloldalon már ez a szégyenérzet sincs meg, sőt jól láthatóan megpróbálják valamilyen kendőzetlen hazudozással, nyílt provokációval a valóság ellenkezőjét állítani”.

Gyurcsány Ferenc tizenöt éve azzal próbálkozik, hogy magát egy a társadalmi rendet védő miniszterelnökként állítsa be, de a 2006-os események a magyar jobboldalban annyira mély sebeket hagytak, hogy a mai napig hívó szónak számítanak, hiszen sokan átélték az akkori rendőrterrort.

A baloldal se kiköpni se lenyelni nem tudja Gyurcsány Ferencet: „jól látható az, hogy amikor egy báb, vagy előretolt figura megbukik, vagy nem kedvez Gyurcsány Ferencnek az ő szereplése, azt leszedik és odatesznek egy másikat”.

„Folyamatosan Gyurcsány az, aki a folyamatokat irányítja, kontrollálja” és ez óriási tehertétel a baloldalnak, mert az összes szereplő érzi, hogy „Gyurcsány Ferenccel tudnak csak előre menni, de Gyurcsány Ferenc egy olyan erkölcsi, morális és politikai tehertétel a baloldal számára, ami gátja is annak, hogy ők morálisan, erkölcsi értelemben megtisztuljanak, ha egyáltalán akarnának ilyet. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!