Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vajon mi lapul Orbán táskájában?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,695,723 forint, még hiányzik 1,304,277 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma reggel a miniszterek elnöke egyiptomba utazott, hogy ott részt vegyen az EU és az Arab Liga közötti csúcstalálkozón, ahol a biztonság, a migráció és a gazdasági fejlődés lesz a három fő téma. Noha ilyen találkozóra eddig még nem került sor korábban, nagy előrelépésre azonban a szakértők sem számítanak. Ennek oka elsősorban az, hogy az Uniós országok a migráció kérdésében megosztottak. A kétnapos talákozóra Orbán természtesen a nem kormánygépnek minősített repülővel érkezett, amiről már fotó is érkezett az MTI jóvoltából.

Forrás:MTI

Orbán természetesen ismét stílusosan jelent meg Sarm es-Sejk repülőterén, ahol is még az őt követő testőrök is jobban öltözöttek, mint ő maga. Illetve felhívnám a figyelmet a háttérben, vélhetően Orbán táskáját cipelő testőrre. Mégis mi lehet benne, hogy külön védelem jár neki? Esetleg Orbán úgy hitte, a táska nélkül jobban öltözöttként fog hatni a képeken? Az esetleges válaszokat kommentben várjuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!