Szeptember 22,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Üzleti családmodell

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,597,119 forint, még hiányzik 1,402,881 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napi értelmetlen nagyotmondás. Ezzel szemben a valóság az, hogy de bizony, a gyerekvállalás anyagi veszteséggel jár, bár már a megfogalmazás is baromság. Egy normális család nem azért vállal gyereket, mert az anyagilag megéri nekik, ezt csak a propaganda akarja elhitetni a hülyékkel. A gyerekvállalás oka egészen más – jó esetben -, nem a pénzügyi megtérülés. Az is hazugság, hogy a munka és a családi élet egyensúlya gyerekkel meg tud maradni. Átalakul minden, ha nem is egy életre, de legalább 18-20 évre biztosan. Az élet középpontjába a gyerek kerül, ameddig nem lesz önálló, addig a család hozzá alkalmazkodik és ez így van jól. A közlemény zárómondata pedig igazán bicskanyitogató, nem lehet elégszer idézni:

a kormány nemcsak a kisgyerekes családokra fókuszál, hanem az egész életciklusra, a család kibővített koncepciójára, amelybe a nagyszülők is beletartoznak.

Aha. Itt vajon mire gondolt a költő? Arra, hogy törvénybe vésték, a gyerek köteles eltartani és gondozni az idős szüleit, a kormánynak ebben nincs felelőssége? (link kommentben)

 A magyar családpolitikai intézkedéseken keresztül kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy ne járjon pénzügyi veszteséggel a gyerekvállalás,  a munka és a családi élet egyensúlyának kialakítása – mondta el Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter pénteken az V. Budapesti Demográfiai Csúcs miniszteri panelbeszélgetésének bevezetőjében.

    A miniszter felvázolta, hogy a magyar kormány családpolitikájának három alapvető pillére a fiatal párok lakhatásának támogatása, a munka és a család egyensúlyának elősegítése és a családoknak nyújtott pénzügyi támogatás.
    Hozzátette azt is, hogy a kormány nemcsak a kisgyerekes családokra fókuszál, hanem az egész életciklusra, a család kibővített koncepciójára, amelybe a nagyszülők is beletartoznak. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!