Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Üzenjük meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállunk a magyar érdekek mellett!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem, nem a súgógép romlott el, nem a szalag akadt be, nem a bakelitlemez pattog a lejátszón, az állampárti propaganda hasbeszélő fejei mantrázzák ugyanazokat a dohos mondatokat, amelyekből egy évtizede (jól) élnek, és amelyek már évekkel ezelőtt rendkívül kínosak voltak. Deutsch Tamásnak, úgy is mint a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációja vezetőjének viszont szerencsétlenségünkre egyáltalán nem kínosak. Kiállt a súgógép a kamera elé, és a kinti 37 fokra fittyet hányva, elszavalta az egybites, nemzeti konzultációért kiáltó állításokat, amelyeket már megválaszolni sem kell, mert az alábbi ábra szerint meg vannak válaszolva.

– A járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, és eljárásokat indít Magyarország ellen, ugyanakkor a nemzeti konzultáció kitöltésével a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy kiállnak a magyar érdekek mellett.

– A járvány után újra a migránskérdés kerül középpontba az európai politikában. Brüsszel „botrányos módon” csak azokat az országokat tekinti jogállamnak, amelyek beengedik a migránsokat, ugyanakkor a polgárok szabad akaratából a bevándorlást ellenző tagállamokat, így Magyarországot is egyszerűen pénzügyileg zsarolja.

– „A jogállamisági mechanizmust zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként használja Brüsszel az olyan országok ellen, amelyek nem hódolnak be az uniós ideológiai fősodor véleményhegemóniájának.”

Brüsszel ugyanazokat „az antidemokratikus trükköket” veti be a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény esetében, amelyeket az illegális bevándorlók Magyarországra erőltetéséért alkalmazott. Mivel a magyar kormánynak nem az ideológiai elvárások teljesítése, hanem a gyermekek védelme az első, ismét megtámadták Magyarországot.

– A járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, eljárásokat indít Magyarország ellen, hogy rákényszerítse a magyarokra az akaratát. Magyarországnak vállalnia kell a vitákat, és határozottan ki kell állnia az érdekeiért.

– Arra biztatott mindenkit, töltse ki a nemzeti konzultációt, és üzenjék meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállnak a magyar érdekek mellett. (via MTI)

A vizuális élmény ennél sokkal jobb:

 

Jó, hát végül is ahhoz képest, hogy emojikat is mutogathatott volna, egészen megerőltette magát a Brüsszelben életvitelszerűen szenvedő hasznos és értékes tagja az állampártnak. A lakájmédiamunkásokkal ellentétben engem nem érdekel, hogy az éppen beszélő olvasta a szöveget (az Origótól a Ripostig tegnap azzal hergelt a fideszes médiamocsár, hogy Karácsony Gergely egy rövid beszédet sem volt képes önállóan elmondani, al-kal-mat-lan), vagy bebiflázta és fejből köhögte vissza, a tartalom viszont annyira lesújtó, hogy el se tudom képzelni, 15 év múlva, amikor az utókor elkezd majd ítéletet mondani az elmúlt nyolc év utáni 12 évről, ezek a figurák hol fogják kibekkelni a megdicsőülést.

Az elvtársaihoz, vagyis az ország elbutításáért felelős bűntársaihoz hasonlóan Deutsch is rosszul tudja: nem támadta meg senki Magyarországot, a magyar kormány ül már megint Európa szégyenpadján. Ez azért van így, mert a Fidesz nem azonos Magyarországgal, a kormány sem azonos Magyarországgal, nem Magyarország nézi hülyének saját magát, nem Magyarország homofób, nem Magyarország üzemeltet átláthatatlan korrupciós gépezetet, hanem kizárólag Deutsch Tamás pártja. Igen, unalmas ezt kétnaponta leírni, de ameddig ez nem tudatosul a fejekben, addig a Fidesz bűneiért Magyarország viszi el a balhét.

Brüsszelnek pedig rohadtul nem kell toporzékolva üzengetni, mert Brüsszel mi vagyunk. Még mindig Brüsszel vagyunk, nem Moszkva és nem Peking. Most még.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!