Július 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Újabb szivárgás?

Ehhez a bloghoz nincsenek pornóvideók, sem fotók felakadt szemű városatyákról. Valószínűleg nem is fog eljutni annyi emberhez, mint a Borkai-ügy, nem is fog érdekelni annyit. Hozzáteszem: nem leszólni szándékoztam az Ördög ügyvédje blogot. Tök mindegy, hogyha semmi nem jön ott le többé, akkor is többet elért, mint a komplett ellenzéki sajtó tíz év alatt.

Ez itt most egy másik blog. Talán tévedek, úgyhogy csupán megérzésként értékelje mindenki: ugyanonnan jöhetett, ahonnan a Borkai-ügy. A szerző saját állítása szerint volt határőr vagy rendőr. Szerintem meg nem az. Amit leír, az azonban jóval több, mint érdekes. És fontos. Talán fontosabb, mint a győri maffia. Vagy nem fontosabb, hanem azonos. Az egyikből kiderül, mi épült fel ebben az országban. A másikból pedig az derül ki, hogy mire épült ez az egész.

Ezt a blogot nem fogja úgy felkapni a média, nem lehet jókat csámcsogni rajta, nincsen botrányszaga. Pedig jó lenne. Nem állítom, hogy minden úgy történt, ahogy írva vagyon. De azt állítom, hogy el kellene olvasni mindenkinek, el kellene gondolkodni rajta, mert nagyon fontos. Talán még a NER maffiánál is fontosabb.

Manipulált röszkei ostrom

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.