December 12,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tipikus bolsevik tempó

Budapest, 2015. szeptember 5. Illegális bevándorlókkal teli buszok indulnak a fõvárosi Keleti pályaudvarról Ausztria felé 2015. szeptember 5-én éjjel. A központi operatív törzs úgy döntött, hogy az éjszaka folyamán autóbuszokat vezényel a Keleti pályaudvarhoz és a M1-es autópályához, és felajánlják az ott tartózkodó bevándorlóknak, hogy a hegyeshalmi határátlépési ponthoz szállítják õket. Ausztria a szükséghelyzet miatt beengedi a Magyarországról érkezõ migránsokat. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Budapest, 2015. szeptember 5.
Illegális bevándorlókkal teli buszok indulnak a fõvárosi Keleti pályaudvarról Ausztria felé 2015. szeptember 5-én éjjel. A központi operatív törzs úgy döntött, hogy az éjszaka folyamán autóbuszokat vezényel a Keleti pályaudvarhoz és a M1-es autópályához, és felajánlják az ott tartózkodó bevándorlóknak, hogy a hegyeshalmi határátlépési ponthoz szállítják õket. Ausztria a szükséghelyzet miatt beengedi a Magyarországról érkezõ migránsokat.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet, derült ki a beérkezett konzultációs kérdőívekből – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön.

Tájékoztatása szerint 2 356 811 ívet küldtek vissza, és nagy többségében mind a hét kérdésre nemmel feleltek a válaszadók.
A szóvivő felidézte, Magyarország első kézből tapasztalta meg, hogy milyen az, amikor 400 ezer ember engedély nélkül gyalogol át az országon.
Az illegális migráció következményeivel is tisztában vagyunk – mondta Kovács Zoltán, kiemelve ezek közül a határok megsértését, a romló közbiztonságot és a terrorizmus növekvő veszélyét. (MTI)

Kiscsillag! Magyarországon a legutolsó – 2016-os – adatok szerint  8 272 625 szavazóképes választópolgár él. Ehhez képest a  2 356 811 visszaküldött kérdőív (úgy, hogy sem a visszaküldött válaszok számát, sem azok tartalmát nem igazolta a Fidesz, a kormány és senki, ugyanis az még a jelenlegi viszonyok között sem hivatalos adat, hogy Kovács Zoltán odaáll egy csomó papírdoboz elé és állít valamit) sem nem egyhangú, sem nem többség.

Tehát a magyarok nem utasítottak egyhangúlag vissza semmit. Kivéve persze, ha sikerül belefarigcsálni az alaptákolmányba, hogy aki nem küldte vissza, vagy nem a megfelelő helyre ikszelt, az mostantól kezdve soha nem is volt magyar.

A szóvivő azt is visszaidézhetné, hogyan zúdult át az országon az a 400 ezer ember engedély nélkül. Mit tett például az éppen akkor regnáló magyar kormány? Az a kormány, amelyik azonos azzal, amelyik most azzal kampányol, hogy mennyire tehetetlen volt akkor. Arra volt idejük és pénzünk, hogy már a menekülthullám előtt fél évvel telinyomják az országot plakátokkal, amelyeken arra hívták fel a migránsok és menekültek figyelmét, hogy nem vehetik el a munkánkat és tisztelniük kell minket. Határvédelemre, pláne az ellátás megfelelő kiépítésére valahogy nem gondoltak.

Aztán amikor ideértek a menekültek ÉS migránsok, akkor az égvilágon semmit nem tett a magyar kormány azért, hogy kezelje a helyzetet. Ha a civil szervezetek és a teljesen civil magánemberek nem végezték volna el a hivatalos szervek munkáját és nem segítettek volna a Budapestre összetorlasztott, minden ellátás nélkül hagyott embereken, akkor nem oldódott volna meg ilyen simán a helyzet. Civilek adtak enni és inni az otthontalanoknak, ők szereztek tolmácsokat, tájékoztatták őket, merre induljanak. Orvosok és ápolók rendeltek egy kisszéken ülve, a munkaidejük után, a szabadidejük, pihenésük, magánéletük rovására kötözték a sebeket, csillapították a fájdalmakat.

A kormány mindeközben tétlenül várakozott és nagyon remélte, hogy kitör valami egetverő botrány, amire hivatkozva döngethetik a mellüket, hogy megvédték az országot. Miután ilyesmi nem történt – kivéve a világhírű röszkei csatát, amit azóta is meglovagol a kormány -, felrakták a menekülteket ÉS migránsokat buszokra és a határhoz szállították őket, rázúdítva minden gondot Németországra.

A menekülthullám mára elapadt – nem a kerítés miatt, nyugi -, de a Fidesz most is ezzel akarja megnyerni a választást. Az eddig felsorolt, egyenként is súlyos bűnök tetejébe nekitámadtak a civil szervezeteknek (értem én, hogy gyűlölik őket, hiszen megakadályozták a menekültek zendülését, amire pedig nagy szükség lett volna), azt állították Merkelről, hogy ő hívta a migránsokat, miközben Merkel már akkor is kijelentette, hogy azért nyitják meg a határt, mert a magyar kormány oda zúdította az országban feltorlódott menekülteket és a humanitárius katasztrófát csak úgy lehet megelőzni, ha gondoskodik Németország ezekről az ellátás nélkül maradt emberekről.

A Fidesz azóta is a migránsokkal ijesztgeti a vidéki lakosságot, olyan falvakban rettegnek a migráns terroristáktól az emberek, amely falvakban az életben nem láttak még idegent és nem is fognak.

Miközben az egészségügy és az oktatás romjain ülünk és évente egy kisvárosnyi ember hal meg gyógyítható betegségben a nem megfelelő egészségügyi rendszer, vagy egyenesen kórházi fertőzések következtében, Kovács Zoltán matekórát tart. Szerinte a kevesebb az több és aki ezt nem így gondolja, az nem magyar. Tipikus bolsevik tempó.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.