Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék szépen összetartozni, ameddig el nem lopja valaki azt is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Véletlenül sem szeretném, ha valaki információhiány következtében lemaradna a nagyszerű lehetőségről. Tehát pénteken indula és lódula. Összetartozunk nemzetileg – hogy kicsoda kiscsodával, az még nem teljesen tiszta a fejemben, de nem is nekem kell érteni -, ezért ingyen meg lehet bámulni a koronát.

Lelki szemeim előtt mindig felbukkan ilyenkor Habony Árpád, amint fehér cérnakesztyűben, vitrinőri feladatának súlya alatt görnyedve matat a koronaékszerek körül. Esküszöm, kész csoda, hogy még megvan mindegyik. Csak Habony Árpád nincs meg, mióta Orbán Viktor nem tudta, hogy ki az ember, ezért (vagy másért) diszkréten a háttérbe vonult. Csöndesen vezetgeti a londoni székhelyű fideszes hírcsárdát, és éli a milliárdosok szerény életét.

Aztán az megvan, amikor egy sámán szabadult be a Parlamentbe, de Kövér László házmestert ez egyáltalán nem izgatta fel? Erről van egy feledhetetlen videó, idecsinálom, hátha valakinek kimaradt.

Szerintem ezt kellene terjeszteni mindenhol, egyből látnák a tudatlanok, micsoda normális népség vagyunk. Ahogy keresztényileg körbevarázsoljuk az izét.

De nem ezt akartam mondani, hanem azt, hogy tessék szépen összetartozni nemzetileg. Velem ne nagyon, nem érek rá éppen akkor, meg amúgy is szeretem megválogatni a barátaimat, de mindenki mással igen. És hajrá!

A nemzeti összetartozás napja alkalmából június 4-én, pénteken nyílt nap lesz az Országházban: az érdeklődők 10 és 17 óra között megtekinthetik a díszlépcsőházat, a kupolacsarnokot és a Szent Koronát – tudatta az MTI-vel a parlamenti sajtóiroda, jelezve: a belépés ingyenes, előzetes regisztrációra nincs szükség.

Az Országház a védettségi igazolvánnyal – vagy applikációval – rendelkező emberek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára látogatható. Az épületben az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező.
    Idén hatodik éve rendezik meg a Tér-Zene elnevezésű, ingyenes, szabadtéri koncertsorozatot a Kossuth téren. A rendezvény nyitánya pénteken 17 órakor lesz Pál István “Szalonna” és Bandája fellépésével – derül ki a sajtóiroda tájékoztatásából.
    A magyar törvényhozás ezer éve című kiállítás 9 és 16 óra között, az In memoriam 1956. október 25. emlékhely és kiállítás, valamint a Kőtár 10 és 17 óra között tekinthető meg. Az Új világ hajnalán – Tisza István című időszaki kiállítás – előzetes regisztrációt követően – 9 és 16 óra között látogatható. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!