Április 15,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Teljesen mindegy, mire szavaz az ellenzék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 883,207 forint, még hiányzik 2,116,793 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A parlamentben megszavazták a veszélyhelyzet meghosszabbítását, amiből az ellenzék csak rosszul jöhet ki, nyilvánvalóan. Ha megszavazzák, akkor egyetértenek a kormánnyal, ha pedig nem, akkor víruspártiak és hazaárulók. Teljesen mindegy is volt hát a döntés – nem mellesleg felesleges is, hiszen a Fidesz a megszerzett kétharmadával azt szavaz meg, amit csak akar – de Kocsis Máté ebből is „hírt” volt képes kreálni. Kocsis szerint ugyanis az, hogy nem szavazta meg az ellenzék a veszélyhelyzet meghoszabbítását, az nem mást jelent, mint hogy minden segítségre nemet mondanának, ha ők lennének hatalmon. Az nem lehetséges, hogy ők másfajta segítségben gondolkodnak, ilyen nincs, kérem szépen. Az egyetlen megoldás csak is az lehet, amivel Orbán Viktor előáll.

Kocsis szerint az is jó lenne, ha a baloldal befejezné az oltásellenes kampányát. Ez alatt nyilván azt érti, hogy nem mindenki olyan boldog azért, mert a kormány beszerzett orosz és kínai vakcinákat, amikből „válogathat” a magyar állampolgár. Nyilván, ha az EU is engedélyezte volna ezt a két oltást, akkor nem háborogna itt senki, de hát ilyenről egyelőre nem beszélhetünk. Kocsis azt is elmondta, hogy itt a harmadik hullám, és szerinte ez így van Európa-szerte. Lehet, hogy máshol is így lesz, nem mondom – Szlovákiában biztosan -, de például Spanyolországban nem nagyon van semmiféle hullám. Egyre csökken a betegek száma, és folyamatosan lazítanak az emberek életét korlátozó intézkedéseken. De lássuk, mi mást mondott még:

Az emberélet, a járvány elleni védekezés nem politikai kérdés – hangoztatta a Fidesz frakcióvezetője a parlament hétfői plenáris ülésén.

Kocsis Máté Facebook-oldalán is közzétette videóját, amelyhez azt írta: itt a járvány harmadik hulláma. “Ezt a baloldal is tudja, mégsem szavazza meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását” – fűzte hozzá. A videóban kiemelte: “a legrosszabb álmainkban sem került elő, hogy a valóság elhozhatja mindennapjainkba a harmadik hullámot, de ez mégis megtörtént”. Így van Európa-szerte, így van Magyarországon is. “A vírus senkit nem engedett el” – mondta.

A fideszes politikus teljesen érthetetlennek nevezte a baloldal “oltásellenes, konzultációellenes kampányát”, továbbá azt is, amit a veszélyhelyzet meghosszabbítása kapcsán kommunikálnak. Kocsis Máté szerint azzal, hogy nem szavazzák meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását és a hétfői plenáris ülésen tárgyalt javaslatot, azzal nyugodtan bevallhatják a saját szavazóiknak is, hogy ha rajtuk múlna, nem lenne ágazati bértámogatás. A nem szavazatuk a hitelmoratórium eltörlését is jelenti, az adó- és járulékcsökkentés eltörlését, a bérleti díj elengedésének megszüntetését. Eltörölnék a háziorvosi béremeléseket, az otthonfelújítási támogatást, de megszűnne a védekezés valamennyi szabálya is – mondta Kocsis Máté. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője arra szólította fel a baloldalt: fejezzék be az oltásellenes kampányukat.(MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!