Február 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tállai és a bűnös kabát

A múltkori akciónk sikertelennek bizonyult, nem leltük meg Tállai András csodatévő, ám ellopott kacsóját. Voltak ugyan remek tippek a végtag fellelhetőségét illetően, de már csak hazafias büszke polgárként sem vehetünk komolyan olyan aljas rágalmakat, hogy például odaragadt valami értéktárgyhoz, illetve a Fidesz ígéretéhez híven elkezdte lenyesni a lopósok kezét.

Ebből az következik, hogy a probléma változatlanul fennáll, a benzinárat nagy hatásfokkal csökkentő politikus mellső végtagja elkallódott valahol. Fussunk neki újra a dolognak (Isaurát sem sikerült elsőre kiszabadítani, se a másik kancsal főszereplőt – vagy ugyanezt, sajnos nem vagyok járatos a sorozatok terén – szemészeti műtétre befizetni) és keressük meg közösen a nagyszerű politikus eltűnt testrészét.

Tállai András/Facebook

Tállai András/Facebook

Tállai Andás/Facebook

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS