Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szülinapi bulika

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha valamikor, akkor biztosan most van itt az ideje megünnepelni az alaptörvény tizedik szülinapját. Nem sokkal az után, hogy a mű alkotója egy brüsszeli ereszcsatornán szánkázott ki a Fideszből, amikor egyre többen kétségüket fejezik ki egy olyan alaptörvénnyel kapcsolatban, melyet egyetlen egy párt írt és fogadott el. Percekkel az után, hogy még az Országos Bírói Tanács tagjai sem voltak hajlandók hitet tenni az Alaptörvény mindenek felett állósága és változtathatatlansága mellett. Kellemes szülinapozást!

Bélyegszettet bocsátottak ki az Alaptörvény hatálybalépésének 10. évfordulója alkalmából

Hende Csaba, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke, Répássy Róbert, az Igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára és Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. elnöke (b-j) az Alaptörvény hatálybalépésének 10. évfordulója alkalmából kibocsátott bélyegek ünnepélyes forgalomba bocsátásán az Igazságügyi Minisztérium könyvtárszobájában 2022. január 10-én. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!