December 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szivárog a Fidesz!

Szép estét! Péntek van, ami már majdnem szombat és mindjárt ideér a tavasz is. Ettől persze még nem jön meg senkinek az esze, akinek elment, de ne legyek telhetetlen.

A vezér végre elemében érezhette magát ma. Mindjárt mondom, de előbb a tegnapi napról ejtenék néhány szót. Szivárog a Fidesz! Nem is akárhogyan, nem akárhová és nem akárkinek. Bizony. Az ATV munkatársa – nem mellesleg Lázár János kedvenc lábtörlője – Csuhaj Ildikó információkhoz jutott az Orbán Viktor Visegrádon, a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén elhangzott beszédéről. Titkos információhoz. Mert szigorúan zárt körben szónokolt drága miniszterelnök úr, de nagy szerencsénkre az ellenzéki ATV-nek vannak forrásai. Hörr! Az szivárgott ki, hogy a Fidesz valami veszettül jól áll, az ellenzéknek esélye sincs megszorongatni, de még a parlamentbe se fognak bekerülni és akkor ki fog törni a jó világ, ami már eddig is ki volt törve. Ezt mondta szigorúan titkosan Orbán Viktor. Jól van akkor.

Az tegnap volt, ma meg az van, hogy:

A CDI szerint a keresztény kultúra érték, ezért meg kell őrizni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat tömörítő CDI budapesti konferenciájának keretében tartott sajtótájékoztatón, pénteken.

A kormányfő kiemelte: a CDI keresztény indíttatású szervezet, amely az emberi méltóságot tekinti a politika alapjának. Ez azért fontos, mert az átalakuló világban a politikai viták középpontjába mindenhol az identitáskérdések kerülnek, ez Európában látható a leginkább, mert a migráció felerősítette ezeket a kérdéseket – magyarázta.
 Hangsúlyozta: a budapesti ülésen döntöttek arról, hogy elindul a CDI ifjúsági szervezetének megalapítása, a Kaukázusból érkezett pártok közelebb léptek a szervezethez, új tagokat fogadtak be Latin-Amerikából és Közép-Európából, továbbá a térség magyar pártjainak nagy részét is felvették tagnak a CDI-be. (MTI)

Orbán Viktor szájából az emberi méltóság legalábbis viccesen hangzik. Több szempontból is. Mégsincs kedvem röhögni. Több szempontból sem.

Ez ma még nem volt, mert friss:

Karácsony Gergelyék és a szocialisták is támogatják a kvótát – Reagálás Ujhelyi István és Karácsony Gergely nyilatkozatára.

A hazudozás már jól megy együtt. A választás közeledtével próbálják tagadni, de a valóság az, hogy Karácsony Gergelyék és a szocialisták is támogatják a kvótát és a Soros-terv végrehajtását. 
Az Európai Parlamentben eddig minden migránspárti javaslatot megszavaztak. Jávor Benedek tizennégyszer állt a migráció mellé a magyar emberek helyett, többször is megszavazta a kötelező, felső korlát nélküli kvótát, és ugyanígy tettek a szocialisták is, akik ugyancsak támogatták a migránsok betelepítését és az újraelosztási mechanizmus kikényszerítését. Karácsony Gergely Soros György miniszterelnök-jelöltje, együtt bontanák le a határzárat.

Kiadó: Fidesz-frakció (MTI)

Tehát: ki Soros György embere? Akire a Fidesz azt mondja. És miért? Mert csak. Mert ők azt mondták és kész. És kire mondják? Mindenkire, aki kritizálni meri őket, aki mást akar, mást mond, mást gondol, mint ők. Egyszerű ez, nem? De.

Sajnálatos módon az OLAF (szintén Soros emberei, mióta Tiborcz István a főszereplő) akták is szivárognak, mint a talajvíz. Itt egy remek Index cikk az egyik ügyről, itt egy 444 másvalamiről. Gyönyörű. De nem baj, mert a kormánypárt fél évvel meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Orbán Viktor írta alá a kicsi kezével.

Forrás: Magyar Közlöny

Forrás: Magyar Közlöny

Jó. Vannak egyébként tömeges bevándorlók? Nincsenek. Azonban máris megfeledkeztünk azokról, akiket a kormánypárt suttyomban fogadott be. Menjünk aludni, hátha javul tőle a memóriánk. A mai nap termése:

Ha megkérdeznek, hazudj!

Vége? Vége van már? Megdöglött?

A közpénztelevízió leleplezte a nagy igazságot, bár nem pont ez volt a cél

Hülyének lenni és ahhoz ragaszkodni, az a szégyen

Házszentelő, ünnepi hazugságok

A kormány megköszöni az állampolgárnak, hogy befizette az adóját

Európa elesett

Isten, család, haza, Fidesz

A paraszt és a proli vívja a „szabadságharcainkat” vagy senki

Az orvosi kar

A nap kommentje Istvántól:

Fidesz képviselőjelölt szórólap:
A Soros-terv le akarja bontani a kerítést. Bevándorlóország.
A Soros terv mindent veszélybe sodor.
Felsorol néhány önkormányzati eredményt, diszkréten elhallgatva, hogy nálunk is megújult a közvilágítás, 🙂 Igen, mi is benne vagyunk az OLAF jelentésben.
És a program: Van még munka bőven

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.