Április 11,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szijjártó Péter lassan már a Fidesz szavazói szerint is nevetséges

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 631,442 forint, még hiányzik 2,368,558 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ország leghíresebb futsalosa és egyben sajnos külügyminisztere is, Szijjártó Péter kikelt a Facebook oldalán. Véleménye szerint lebukik a nagy sajtó- és véleménynyilvánításos képmutatás, bármit is jelentsen ez. Szijjártó szerint erre az a bizonyíték, hogy egyre nagyobb a felbuzdulás Ausztriában, amiért olyan kérdéseket mert valaki feltenni, amelyek szúrták a magyar kormány szemét. De hogy érzékeltesse, mennyire boldogtalan, Szijjártó még az osztrák kollégájának is elmondta az érzéseit Petry Zsolt kirúgása és az osztrák újságíró ügyével kapcsolatban. Hogy ez ki a bánatot érdekel? A bejegyzése alatti kommenteket olvasva nem túl sokakat, viszont arra megfelelő volt a poszt, hogy ismételten viccet csináljon saját magából. Úgy hiszem, hogy elérkeztünk egy olyan ponthoz, amikor már a kormánypárti szimpatizánsoknak is kezd cikivé válni az, hogy egy ilyen külügyminisztere van az országnak.

Lassan-lassan csak lebukik a nagy sajtó- és véleménynyilvánításos képmutatás – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán Petry Zsolt és az M1 Híradójában “kritizált” osztrák újságíró ügye kapcsán.

Látom, hallom, nagy a felbuzdulás Ausztriában, mert a Magyar Televízió híradója kritizálni mert egy osztrák újságírót – írta a miniszter a bejegyzésében. Úgy fogalmazott, “lassan-lassan csak lebukik a nagy sajtó- és véleménynyilvánításos képmutatás: a focista nyugodtan nyilatkozzon, ha szerinte a család az család, de ki van rúgva, ha a liberális mainstreammel szemben foglal állást családról és migrációról.”

A liberális újságíró pedig nyugodtan terjeszthet álhíreket egy országról, hiszen sajtószabadság van, de ha egy másik újságíró kritizálni meri (magyarul ő is elmondja a véleményét), akkor az támadás a sajtószabadság ellen – tette hozzá Szijjártó Péter. “Hát, kedves Barátaim, két betli pár nap alatt, ez szánalmas….” – fogalmazott. Megjegyezte azt is, hogy mindezt az osztrák kollégájának is elmondta. (MTI-OS)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!