Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szijjártó Péter kinevezte Trump államtitkárát

Segítsünk Szijjártó Péternek, a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, valamint a magyar kormánynak. Szemmel látható, hogy problémáik vannak. A NAV volt vezetője esetében még csak érthető, ha tolmácsot kér, mert ugye Vida Ildikó (mielőtt elfelejtenénk ezt a kedves kis történetet, mint annyi mást) és az akkor éppen általa vezetett NAV, valamint az egész ország a magyar nyelv szabályai szerint adózik, tehát nem is kell neki angolul tudnia.

Ha már a múltba révedtem, felhívom rá a figyelmet, hogy konkrétan Tállai András védte így Vida Ildikót, mármint a magyar nyelv szabályai szerinti adózással. És megérte? Meg hát.

De térjünk vissza a nagyszerű külügyminiszterhez, aki jelen állás szerint annak örvendezik, hogy fogadták őt Amerikában. Ma már nem először közli le az MTI, hogy micsoda fontos emberekkel tárgyal ő ott a közjó érdekében. Fotó is van hozzá.

Washington, 2018. január 16. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és A. Wess Mitchell európai és eurázsiai ügyekért felelõs amerikai külügyi államtitkár találkozója Washingtonban 2018. január 16-án. MTI Fotó: KKM

Washington, 2018. január 16.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és A. Wess Mitchell európai és eurázsiai ügyekért felelős amerikai külügyi államtitkár találkozója Washingtonban 2018. január 16-án.
MTI Fotó: KKM

Örülünk a külügy örömének, de figyelmükbe szeretnénk ajánlani azt az aprócska tényt, hogy A. Wess Mitchell nem államtitkár, hanem helyettes államtitkár. Akkor is így van ez, ha az USA-ban az államtitkári rang nem azonos a magyarral. Még a helyettesi fokozat sem, mert abból nekünk van vagy 120 darab.

a

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS