November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szijjártó jól odaszólt a svédeknek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szijjártó Péter szerint a svéd miniszterelnök hazudott. Azt az MTI hír egyébként nem írja le, hogy mégis miben, azt viszont már igen, hogy Szijjártó teljesen kiakadt és nekiment a svéd miniszterelnöknek. Szerinte Svédországban közbiztonságról már régen nem lehet beszélni, az LMBTQ-propagandisták pedig szabadon járkálnak az óvodákba és iskolákba. Hogy erre mi a bizonyítéka, azt nem tudni. Azt viszont igen, hogy jól láthatóan feldúlta a volt futsalost a svéd miniszterelnök ismeretlen tartalmú kijelentése. A kérdés már csak az, hogy most majd Svédországot kell megállítani?

A svéd miniszterelnök hazudott a magyarországi helyzetről – írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott: “a bukott svéd miniszterelnök újra a magyarokat és a lengyeleket akarta kioktatni demokráciából, és – nem először – gátlástalan hazudozásba kezdett a svéd parlamentben” a magyarországi és a lengyelországi “viszonyokról”. “Persze nem véletlen, hogy Stefan Löfvennek novemberben távoznia kell” a miniszterelnöki székből, hiszen az irányítás jól láthatóan “kicsúszott a kezéből” – vélekedett a magyar miniszter. “Közbiztonságról már rég nem beszélhetünk Svédországban, az egekben vannak a bűnözési mutatók, 366 lövöldözés történt, a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma folyamatosan nő, legutóbb pedig már a szabadban játszó kisgyerekeket is meglőttek egy bandaháború során” – írta, hozzátéve: a zsidó közösség elleni uszítások komoly következmények nélkül maradnak, migránsok még egy zsinagógát is felgyújtottak Göteborgban.

“Az LMBTQ-propagandisták szabadon járkálnak az óvodákba és az iskolákba, miközben az elmúlt években 15-szörösére nőtt a nemi identitásukkal elégedetlen, depressziós emberek száma. Az sem válik a svéd jogállamiság dicséretére, hogy a bíróság nemrégiben enyhítette egy migránsokat megerőszakoló LMBTQ-aktivista férfi büntetését” – sorolta a magyar miniszter. “Értjük tehát a svéd miniszterelnök frusztráltságát mindezek miatt, de ha többet foglalkozott volna a saját országa kormányzásával, mint a mi kioktatásunkkal, akkor lehet, hogy nem bukott volna meg” – írta Szijjártó Péter.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!