Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Szeretettel Lappföldről

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves Olvasók!

Ezen a héten nem írtam véresen komoly dolgokról. Nem azért, mert ne lett volna miről vagy kiről megemlékezni, ahogyan szoktam, vagy mert nem volt a lábam előtt heverő téma, amiért lehajolhattam volna. Hanem azért, mert elutaztam Finnországba, még konkrétabban Lappföld fővárosába, Rovaniemibe, ahol az igazi Mikulás lakik.

Úgy gondoltam, ha már itt vagyok, akkor megkérem őt, hogy üzenjen nektek valami szépet az úgynevezett Mikulásjárás és a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából. A kiejtése talán nem az igazi, de a szándék a fontos, a videóban azt mondja: Boldog karácsonyt, Szalonnások! Fogadjátok szeretettel a rövidke üzenetet:

Cserébe ő is megkért valamire: ha netán találkozom a miniszterelnök-helyettes úrral, akkor adjam át neki azt az üzenetet, hogy ha esetleg ezen a tájon akar rénszarvasra vadászni, óvatosan lövöldözzön, nehogy véletlenül lelője Rudolfot, Üstököst, Íjast, Csillagot, Táncost, Pompást, Villámot, Táltost meg Ágast. Mert ha a miniszterelnök-helyettes úr így tesz, akkor ő, a Mikulás nem tudja kiszállítani a gyerekeknek az ajándékaikat.

Természetesen írok Semjén Zsoltnak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!