Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szél Bernadett direkt rossz helyen született

Előzmények:

Szél Bernadett lyukat fúrt Németh Szilárdba

Szél Bernadett lyukat fúrt Németh Szilárdba, de az egész Fidesz belesántult

Váratlan történés:

A hirado.hu több, egymástól független forrásból úgy értesült, “nyomós nemzetbiztonsági oka” van, hogy Szél Bernadett LMP-s társelnököt Németh Szilárd fideszes politikus “eltanácsolta” a nemzetbiztonsági bizottság üléseitől: az ellenzéki politikus a migrációs válság közepén egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel: Kabulban született, illetve “az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet”, a MigSzol alkalmazottja volt”. 

Németh Szilárd azzal érvelt, hogy Szél Bernadett “kapcsolatban áll a Soros-birodalom bevándorlás-szervező civil szervezeteivel, politikusként a bevándorlást és a kvótákat képviseli”, ezért a kormánypárt kockázatosnak tartja, ha jelen van a bizottsági üléseken, amikor a Soros-terv a téma. A kormánypárt azt kérte, jelöljön az LMP más tagot a bizottságba, illetve jelezték, ha mégis elmegy, ők kivonulnak az ülésről.  

Szél Bernadett minderre úgy reagált, hogy Németh Szilárd nem tilthatja ki őt a bizottságból, ha ezt mégis megteszi, akkor minden létező jogi eszközt igénybe vesz majd. Jelezte, hogy részt fog venni a bizottság soron következő ülésén.   

A hírportál szerint egy konkrét nemzetbiztonsági jelentőségű ügy áll a bizottsági “távoltartás” mögött, és ez “érzékenyen érinti” az LMP miniszterelnök-jelöltjét. A portálnak több egymástól független rendészeti és kormányzati forrás is megerősítette, Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában: 1986-ban az afgán fővárosban, Kabulban született, korábban a MigSzol alkalmazottja, “az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt”. Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterehez, aki azonban helyben hagyta az AH döntését – írta a hirado.hu (MTI)

Akkor értelmezzük ezt az újabb népbutító katyvaszt, amit fideszül nemzetbiztonsági ügynek csúfolnak:

Az, hogy valaki valahol születik a világban, az érv lehet amellett, hogy a világ bármelyik másik pontján nemzetbiztonsági kockázatnak minősítsék.

Az, hogy valaki egy olyan szervezetnél dolgozik, amelyikre a Fidesz rányomta a bevándorláspárti címkét, önmagában elegendő ahhoz, hogy nemzetbiztonsági kockázatnak minősítsék.

Csak azt nem tudom, hogy amikor majd valamelyik környező szuverén nemzetállam kisebbségi polgárait azért fogják nemzetbiztonsági kockázatnak minősíteni, mert mondjuk valamely tömbmagyar területen születtek, vagy éppen egy olyan szervezetnél dolgoznak, amelyre az illető ország kormánya önkényesen, politikai érdekből rásüti a nemzetellenes címkét, az mennyire fogja érzékenyen érinteni Németh Szilárdot és a komplett Fideszt. Már csak azért is jogos kérdés ez, mert az a riasztó összeesküvés-elmélet cunami és nettó baromság spirál, amibe az utóbbi időben belekeveredtek, lassan közveszélyessé válik. Akkor lesz tragikus a helyzet, amikor ezt a hasonszőrű populisták is megirigylik és gyakorlatba ültetik.

Amúgy isten nyugosztalja a derék, terrorizmusért körözött Pharaon professzort, aki szerencsére semmiféle nemzetbiztonsági kockázatot nem jelentett. Nem utolsó sorban éltesse a sötét múltú Naffa-klánt is, amelyik szintén kedvére grasszálhat, üzletelhet az országban.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS