December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szánthó Miklós: az elmúlt tizenkét évben Magyarország minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a jobboldal képes jól kormányozni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rohadt boldog ország az, amelyik a 21. század hatsávos autópályáján a forgalommal szemben közlekedve képtelen önerőből biztosítani – oly sok minden egyéb mellett, amire szintén képtelen – az országot elvileg ötven év múlva is fenntartani/eltartani hivatott jövő nemzedékek számára a tisztességes, versenyképes oktatási rendszert -, de állandóan kioktatást tart mindenféle távoli sarkaiban a világnak arról, hogy miképpen kell ezt az orbánviktorságot jól csinálni.

Rohadt boldog ország az, ahol kormányzati válságkezelésnek minősül a csirkeszárnyvégre és a krumpli felhúzott ársapka, ahol ennek ellenére dühöng a kétszámjegyű Európa-bajnok infláció, de mindenféle közpénzekkel kitömött kormányzati szócsövek osztják az észt arról, hogy a főnök Magyarországa a világ közepe, az iránytű, a vonatkoztatási pont, a követendő példa, az irigylésre méltó megtestesült földi paradicsom.

Hihetetlen, hogy miközben a világ az úristennek nem akar Orbán Viktor kottájából, Orbán képére és hasonlatosságára szélsőjobbra sodródni, miközben már a legszorosabb kelet-közép-európai szövetségesei sem hajlandóak már egy légtérben tartózkodni vele, a Szánthó Miklós nevű udvari csörgősipka Mexikóvárosban szórja a közpénzt, és próbálja Orbán igéjét és látomásait lenyomni a félidős választáson meglehetősen haloványan szereplő trumpista republikánusok torkán.

Remélem, ha egyszer évtizedek múltán elrettentő példaként kell mutogatni ezt az országot, ahol az emberi méltóságot, az emberhez méltó életet feláldozták a hatalommániás küldetéstudat oltárán, akkor Szánthó alábbi vérfagyasztó, a valósággal nyomokban sem találkozó, ideológiai rögeszmékkel és kényszerképzetekkel agyonvert monológja is benne lesz. Ezt tényleg mutogatni kell, minden egyes mondatát plakátra kéne hányni. Azért abban van valami jegesen elborzasztó, amikor Szánthó küzd a józan észhez való jogért és a szólásszabadságért.

A jobboldal nemzetközi összefogásának szükségességét emelte ki az Alapjogokért Központ főigazgatója szombaton a mexikóvárosi Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC), kijelentve, Magyarország azt üzeni, jobbra tarts!

Szánthó Miklós a CPAC México elnevezésű rendezvényen azt mondta: Magyarország iránytűvé vált és szellemi energiát szolgáltat a konzervatív erőknek világszerte. Azért fontos a jobboldal nemzetközi összefogása, mert az „Isten, haza, család hármasegységét” érő balliberális támadások is globálisak. 

A legtöbb nyugati ország komoly kihívásokkal néz szembe, civilizációnk egyszerre él át háborús, gazdasági, politikai és erkölcsi válságot. A progresszív globalisták pedig kudarcot vallottak a válságok kezelésében. Ma globális ellátási és energiaválsággal kell szembenézni, amely az Ukrajna elleni orosz agresszió következménye, és amelyet a szankciós politika csak tovább súlyosbított.

Ugyanakkor a „globális progresszív elit” csak a „marxista agymosásban” és az „ideológiai indoktrinációban” jeleskedik, az a szándékuk, hogy megfosszák a polgárokat azoktól a szabadságjogoktól, amelyek az elmúlt két évszázadban jól szolgálták őket. Ezek közé sorolta a szólásszabadságot, a lelkiismereti szabadságot, az állami szuverenitás vagy a nemzeti identitás értékeit, valamint a józan észhez, és a boldog, normális családi élethez való jogot.

A baloldal le akar számolni a konzervatív értékekkel, sőt a múltat is el akarja törölni. A történelmi amnézia, amely a múlt elutasításának egyenes következménye, biztonsági kockázattá vált.

A nemzetközi színtéren ez a liberális idealizmus megszüntette a Nyugat azon képességét, hogy pragmatikus válaszokat adjon “a ma is velünk lévő, de a múltban gyökerező” – akár háborús – konfliktusokra.

A „globalista újszocialisták” elég erősnek érzik magukat ahhoz, hogy támadást indítsanak a család ellen is. A konzervatívoknak csak az a választásuk marad, hogy közösen lépjenek fel a támadással szemben, „hogy egymásnak kezet nyújtsuk, és vállvetve álljunk ki a harcokban”.

Az elmúlt tizenkét évben Magyarország minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a jobboldal képes jól kormányozni. A magyar társadalom ma jutalmazza a munkát, tiszteli a teljesítményt, a vállalkozói szellemet, és segíti a családokat: Magyarország iránytűnek nevezve Magyarországot a világ konzervatívjai számára. Magyarország azt üzeni: jobbra tarts!, Magyarország olyan szellemi energiát szolgáltat, amely „felvillanyozza a konzervatív megújulást”.

A magyarok megtanulták, hogy a szocialisták bármilyen álruhát öltenek is, „ellopják tőlünk mindazt, ami igazán számít”, ezért a magyarok nem fognak térdet hajtani a manapság divatos liberális neoszocializmus előtt sem. A sikerhez szükség van megbízható szövetségesekre, ez maga a CPAC. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!