Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szalagaprító

Miután tegnap megemlékeztünk Tállai András fáradhatatlan országjáró megtekintő-körútjairól, igazságtalan dolog lenne, ha nem vetnénk egy pillantást a másik hírességünkre, aki szintén hóban-fagyban járja a vidéket, hogy minden rendben legyen. Hende Csaba kissé kikerült a figyelem fókuszából, mióta nem ő a hadügyminiszter, de nem lenne szép dolog megfeledkezni róla, hiszen ő is a közt szolgálja megállás nélkül. Nézzük, mi minden történt vele az elmúlt napokban.

zanat

Még tavaly decemberben együtt örült a Horváth családdal Zanaton. Az öröm forrása a csodálatos Orbán Viktor feneketlen jósága és az Erzsébet-utalvány volt.

korona

Januárban vigyázzállásban megtekintette a koronát.

bicikli

Estimesét mondott néhány bekerített bicajnak.

temeto

Okosan nézett az erdőben lévő haditemetőben.

buli

Elvitte bulizni az asszonyt.

markus

Sapka nélkül fejlesztette a Markusovszky kórházat.

szalag

Felaprított egy szalagot.

Igazán figyelemreméltó teljesítmény ilyen rövid idő alatt.

(Fotók: Facebook/Hende Csaba)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS