Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soros György piréz kecskepásztorlánykának öltözve leszáll a Liszt Ferencre átkeresztelt Ferihegyen

Nemzeti gémeskutas, délibábos, kilenclyukú szép estét! Ma kihirdette Pintér Sándor a Stop Soros névre keresztelt legfrissebb kórlapot, de délelőtt még tipródás volt, hogy hát nem is lehet kitiltani Magyarországról Soros Györgyöt, mert ugye az alapgányadékban benne van, hogy nem lehet ilyet. Ez Szájer József mulasztása lehet, mert elfelejtette belebuherálni a műbe a kivéveagyevibírót passzust, pontosabban azt, hogy amennyiben Orbán Viktor máshogy nem dönt.

De szerencsére délutánra Gordiusz kardja átvágta Mohamed koporsóját, mert az Origo megmondta a tutit. Az ő értesülésük szerint Soros Györgynek nincs is magyar útlevele és ha nincs neki ilyen, akkor nem tudja igazolni, hogy ő magyar állampolgár és ha nem tudja igazolni, akkor máris nem az és ki lehet őt tiltani. Ha pedig ez bekövetkezik, egyből milyen szar lesz a Soros-ügynököknek, mert nem fognak tudni olyan egyszerűen találkozni a főnökükkel. Höhöhö…

Mielőtt az Origo megkapná a nagy nemzeti lóf*szkeresztet, halkan szólok, hogy szerintem nem kell útlevél az állampolgárság igazolásához. Elég mondjuk egy születési anyakönyvi kivonat. Ugyanis nem az útlevéllel adják ki az állampolgárságot, hanem születéstől fogva jár. Ha csak Szájer át nem írta azt is. Úgyhogy lehet, hogy ezentúl is az lesz, hogy Soros György piréz kecskepásztorlánykának öltözve leszáll a Liszt Ferencre átkeresztelt Ferihegyen (hogy az ellenség ne találja meg olyan könnyen. Mármint a repteret) és a koedukált gendervécé sarkában, a fejére húzott piszoár védelmében kiadja az utasításokat az alkalmazottainak. Ahogy minden hét harmadik napján, éjjel fél kettőkor szokta. Mert szegény még nem hallott a telefonról, se internetről és ezért csak így tudja hatékonyan rángatni a tamponmadzagot.

Mindeközben a Közös Ország Mozgalom aktivistái guszta narancsszínűre festették az Állami Számvevőszék épületét. Kicsit túlbuzogtak, mert a szomszédos étteremre is jutott némi kétszín, de fő az igyekezet. Az akció után percekkel ki is adott a Fidesz egy közleményt, miszerint Soros György csinálta.

Az úgy lehetett, hogy Soros György – még mindig piréz kecskepásztorlánykának öltözve – találkozott a reptéri klotyóban a kábítószerkereső fókának maszkírozott Gulyás Mártonnal és egy hungarikumnak álcázott – fokhagymás vattacukorral töltött – eredeti erdélyi csíki kürtőskalácsban átadta neki a narancssárga festéket. Amivel aztán Gulyás összenarancsozta az épületet. Szerencsére az Állami Számvevőszéken/ben kárbecslő is dolgozik, mert már ki is adták a közleményt, hogy több százezer forintos kár keletkezett bennük és tiszta szerencse, hogy gyorsan beavatkozott a rendőrség, mert nagyobb baj is lehetett volna. Amúgy szerintem is lehetett volna, mert ha a megvadult Gulyás Márton elkezdi hupizöld festékkel csíkosra mázolni a narancsásrgára festett falat, akkor az már veszélyes lehetett volna a vétlen járókelők retinájára is. És még azt is mondta az ÁSZ kommunikációs vezetője, hogy nem ám csak az épületet támadta meg fizikailag a Közös Ország Mozgalom, hanem az ÁSZ dolgozóit is. Ezt azért majd nem árt bizonyítani, mert innen nézve eléggé rágalom íze van a szóvivésnek.

Már kezdem gyanítani, mit tervez a Fidesz. Halálra röhögteti az ellenzéket. Ez is egy technika, nem mondom, hogy nem, mert de. Csak jó lenne ezt nem a mi pénzünkből csinálni. Éppen elég sokba kerül nekünk a fideszesek kereszténysége, a humorukat ne mi fizessük már meg.

Mára nekem elég is volt a jóból. Nézzük az összevissza foglalót:

Nektek tényleg elgurultak a gyógyszereitek, öregem, csak győzzétek megkeresni

Nem fontos Gyurcsány és Orbán sem fontos

„De az épelméje nem normális neki”

Csizmadia takarodjon, mert megfúrta a Békemenetet. Pedig igény lenne rá

Ha még mindig nem világos, hogy ezek hadat üzentek a saját polgáraiknak

Ágnes asszony mossa, mossa

Nem mi vagyunk értük, ők vannak értünk!

A leleplezők

A nap kommentje Istvántól:

Ilyenkor vagy negyedóráig nézek ki a fejemből, megmozdulni sem nagyon tudok. Ezek a választott vezetőink? Kitiltani egy magyar állampolgárt? Ha Sorost ki lehet, akkor engem is, téged is ki lehet. Lehet, hogy ehhez elég lesz egyetérteni Sorossal és ennek hangot adni. Ha megszegett valamilyen törvényt, jelentsék fel, ítéljék el, de az a törvény hatályos legyen a tett elkövetésekor. Semmi olyan, hogy majd hozunk rá törvényt. Mert akkor ellenem is lehet, ellened is lehet.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS