Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Rohadt migránsok, szemét libsik, dögöljön meg mindenki!

Egy politikai prosti naplójából

Vasárnap

Ma kimentem egy stábbal Bécsbe.

Egyrészt, hogy shoppingoljak, másodsorban, hogy felvegyem a migráns elnyomás alatt szenvedő sógorokat.

A boltok zárva voltak (hogybasszák+), mert a vasárnap az Úr napja, akkor templomban a helye minden rendes kereszténynek.

Második projekt teljesítve, sétáló utca felvéve, migránsok lefilmezve (csak meg ne tudják, mert még beperelnek a személyiségi jogaikért), halálra vált arcot vágtam, szívszaggató szöveget nyomtam.

Hétfő

Az anyagot Budapesten megvágtuk. Az aláfestő zenétől még egy krokodil is zokogásban törne ki. A kész cuccot feltöltöttem a Facebookra.

Elnök úrnak jelentettem, olyan fasza filmet csinálok, hogy még Hódmezővásárhely is visszapártol hozzánk április 8-án.

Kedd

Ezek a megátalkodott ellenzékiek nem röstellik magukat. Azt merik mondani, hogy hazudok és uszítok. Mi? Hogy? Én?

Hiszen az 5 perces anyagban csak 5-ször mondtam, hogy fehér, keresztény, és csak 13-szor hogy migráns. Azt meg, hogy a migránsok mind bűnözők, mocskosak, összeférhetetlenek, mindenki tudja. Bécs sem élhető város már, hiába is kapja idestova 8. éve a legélhetőbb városok közt a dobogós helyezést. Azt a címet is csak a liberális sorosügynökök adják. Majd én megmondom a magyaroknak, milyen város Bécs.

Hát nem kiszúrták ezek a szemét libsik, hogy többször mutogatom ugyanazokat a muszlim nőket?! Hát nincs ezeknek jobb dolguk, mint kockáról-kockára elemezni a filmemet?

Szerda

Ez a liberális métely Facebook letiltotta a videómat. Ezek is azt mondják, hogy a tartalma kimeríti a gyűlöletkeltés fogalmát.

Hát mit képzelnek ezek? Hol itt a szólásszabadság? Ezek is a Facebooknál mindannyian a Soros kottájából játszanak.

Tiltakozom is náluk. Felszólítom őket, azonnal tegyék vissza a videómat, mert különben még a főnököm, a Viktor is körbe fog röhögni.

Gyorsan csinálok is egy másik videót, ahol mindezt elsírom, és megosztom. A Facebookon. Miért ott, azon a liberális Soros-fertő helyen? Hát mert ott jut el a legtöbb emberhez, így aztán kénytelen vagyok ezt használni. Kész is van.

Most jött velem szembe a HírTV riportere. Nem kérdezett semmit, csak olyan sunyi, gúnyos, kormányinfós mosoly ült ki az orcájára.

Hogy ezekbe egy cseppnyi tisztesség se szorult… csak úgy belevigyorognak a képembe.

Ki vagyok borulva. Szerintem holnap a capo di tutti capi be fog hívatni. Csak a kastélyt és a földeket ne vegyék vissza tőlem! A gyerek lakása az mehet.

Rohadt migránsok, szemét libsik, dögöljön meg mindenki!

V. Z.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS