Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rogán pénzért vett kötvényesei aligha itt óhajtanak buszsofőrként karriert csinálni

Szép estét! A szokásos olvasói hozzászólások után Bencsik Gáborhoz lesz néhány kérdésem. Kezdjük a kommenteket immár tiszteletbeli vendégszerzőnkkel:

Most szeretném a mindenféle szervezetek transzparensein látni az egyéb jogos követeléseik mellett amik miatt utcára vonulnak: …és Nagy Blankáért! Ő felvette a kesztyűt azok helyett is, akik a kényelmes fotelből, sörrel a kezükben tolják a bölcsességet, hogy á úccseleszittensoseváltozás. Hát emeljék fel a seggüket, lépjenek ki a komfortzónájukból és köszönjék meg Blankának, amit értük, lusta disznókért is tett/tesz! Nem fájdalmas sétálni egy kicsit, ráadásul jó érzés is olyanok között lenni, akikkel ugyanazon a platformon gondolkodik az ember, állítom saját tapasztalatból. Ráadásul el is mondhatja magáról mindenki aki minimum ennyit vállal, hogy a lehetőségekhez mérten ő megtette azt, amit megtehet. 
A Blankát mocskolóknak meg üzenem: ne csodálkozzak majd, ha egyszer az ő kölkeiket fogják százezrek hasonlóan kedves jelzőkkel illetni, mint ötös számú büdös száj Nagy Blankát. (Aegean)

Ahogyan elnézem, most az új stratégia az, hogy aki összeáll ezzel meg azzal az ellenzéki oldalon, annak annyi, mert a másik lehúzza a mélybe. Ezt kell nyomni, hátha beveszi valaki. ,,Mértékadó” elemzők persze. Kár, hogy ezek az elemzők mindig megrendelésre hozzák ki a kívánt eredményt. Magára valamit adó konzervkeresztes demo a gyerekét is azzal ilyesztgeti, hogy ha nem alszik el, jön Gyúrtcsányi és összetöri a szánkóját, mint a szegény gyerekekét.
A melegeknek pedig most próbálják pirulákba zanzásítani a sok okosságot, amitől egyrészt meggyógyulnak, másrészt kényszeresen tudni fogják, hogy kire kell szavazni. (Old Sátorhand)

13. pontnak ajánlom: 
Megteremteni a társadalmi békét a társadalmi csoportok között. Örökre megszüntetni a faji, nemzetiségi, korosztályok közötti gyűlölködést, vagyis az emberi jogokat a helyükre tenni. (anima)

Tehát Bencsik és az ő egetverő hazugságai. A Magyar Idők című pártpropagandista portálon jelent meg egy egészen penetráns iromány Bencsik Gábor tollából. Vagy nem tudom micsodájából. De hogy nem a szürkeállományából, az biztos. Ha mégis onnan, akkor nagyobb a gáz a Fidesz szellemi műhelyében, mint amit eddig gondoltam, pedig eddig sem volt jó véleményem szervilisék képességeit illetően. Most idézni fogok és nem érdekel, hány ember fog felhördülni, hogy minek. Azért kell, mert ez az ember és ezek az emberek és portálok frontálisan hazudnak bele a pofánkba. Legalább cáfoljuk.

Szóval az ország egyik fele kint mosogat, a másik fele meg várja a pénzt és a lehetőséget, hogy ő is mehessen mosogatni? Lehet, hogy a szerző csupán ostoba, mint a beton, ezért képtelen felfogni, hogy a gazdag országokba való elvándorlás világjelenség, és ebben az ügyben Magyarország a régióban relatíve a legjobb helyzetben van, az elvándorlás még Ausztriában is magasabb arányú, mint nálunk; hat százalék, szemben például az ellenzék által annyira kedvelt „Bezzeg Románia!” tizenhat százalékával. De attól tartok, nem ez a helyzet. A szerző tudja, mit beszél, de azt gondolja, hogy ezzel a hazudozással hangulatot kelthet a jelenlegi kormány ellen.

Hát azt én nem tudom, melyik ellenzéki újságíróról dalolászik Bencsik elvtárs (ő maga jelenti ki ebben a cikkében, hogy nem érdemes annak a cikknek a szerzőjét néven nevezni, akinek a cikkével ő hosszasan vitatkozik), de azt tudom, hogy Bencsik vagy ostoba mint az általa megénekelt beton, vagy szimplán hülye, mert nem tudja értelmezni amit lát, vagy egyszerűen hazudik a gazdája védelmében. Tehát nézzük csak a valóságot a magyarnál nagyobb arányú osztrák kivándorlásról és arról az állításról (ezt is Bencsik állítja), hogy: “EUROSTAT: 2017-BEN A MAGYAR ELVÁNDORLÁS A KORÁBBI HAT SZÁZALÉKRÓL 5,2-RE MÉRSÉKLŐDÖTT”. Nem statisztikát rakok ide, hanem egy ábrát, hátha ezt sikerül értelmezni. Nem én hamisítottam, de nem is a Magyar Idők. Az Eurostat hivatalos oldaláról van.

No. Nem túl nehéz értelmezni. Ausztriában NEM magasabb arányú a kivándorlás. Akkor sem, ha Orbán Viktor ezt hazudta a kormányinfónak nevezett bohóckodás alkalmával, sőt ő még Németországot is hozzácsapta ha jól emlékszem. Tehát vagy hazudott, vagy ostoba. És Bencsik Gábor is a kettőből valamelyik, ugyanis Magyarországról jóval többen vándorolnak ki mint Ausztriából és a kivándorlás lehet, hogy egy éves időtávon csökkent valamennyit (vagy rosszul mérték), de hogy tízéves időtávon nálunk növekedett a legdinamikusabban az elvándorlás, az biztos. Azt még tegyük hozzá, hogy az osztrák kivándorlást bőven pótolja a más országokból (például Magyarországról) oda áramló munkaerő, hozzánk azonban legfeljebb ukrán vendégmunkások jönnek. Meg Rogán pénzért vett kötvényesei, akik aligha itt óhajtanak buszsofőrként karriert csinálni.

Bevallom, Bencsik irományának folytatását már el sem olvastam, mert aki a kezdésnél hazudik, az folytatni is úgy szokta. Így működik a valósághajlítás fideszes módra. Kár, hogy ettől a tények még szemernyit sem változnak.

Ma tüntetés volt az ország sok városában és külföldi városokban is. Beszélt az a diáklány is, akibe Bayer Zsolt és elvtársai a fideszes propagandában páros lábbal beleszálltak. Nagy Blanka azt mondta: a Fidesz nem tőle fél, hanem a fiataloktól. Szerinte van is ok félni tőlük. Én csak remélem, hogy van ok félni. De azért nem baj, ha mi, idősebbek is melléjük állunk.

Mai cikkeink:

Nem félni

Nem pártszövetség lesz az, hanem bűnszervezet

Előre bejelentett politikai célú tömegrendezvény miatt zárva

Ez itt most kevés lesz

12 pont

Szétlopják az országot, ez minket mégsem érdekel

Hajlongni emerre, amarra

Egy öblös gyurcsányozásért az édesanyjukat is

A nap kommentje Petertől:

És ezek után azt hiszi akárki is, hogy aki egyszer tényleg megérezte a nyugalmat, a biztonságot, a normális életet külföldön, az feladja ezért a szélmalomharcért, az nem normális. Aki beszéli az adott ország nyelvét, dolgozik, beilleszkedik, bárhová is vesse a sors, sokkal jobban fogja magát érezni, mint ott, ahol a szervilis, házmester mentalitású, szolgalelkű kisebbség óbégatva szolgálja ki ezt a gusztustalan rendszert és a haszonélvezőit. Köszi, nem. Inkább vagyok kecskepásztor Etiópiában, mint hogy egy fillért is adjak azoknak, akik kirabolják az országot, közben úgy tönkre teszik a nemzet lelkét, hogy egy évszázad alatt se fog helyre jönni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.