Június 4,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pont erre volt szüksége a propagandamédiának

Az Interpol a Neptun II. nevű akció keretében azt vizsgálta, hogy a Földközi-tengeren átkelhetnek-e külföldi terroristák is. A vizsgálat eredménye – valószínűleg nem túl nagy meglepetésre – az lett, hogy igen, átkelhetnek. Mint ahogy átkelhetnek a Csendes-óceánon és a Jeges-tengeren is, hiszen területük elég hatalmas ahhoz, hogy ne lehessen azt 100 százalékosan vizsgálni. A hír önmagában nem túl érdekes, azonban gondoljunk bele abba, hogy kormánypárti szemmel hogy néz ki ez a történet: Az Interpol szerint terroristák jönnek! Meg kell védeni a déli határokat és meg kell védeni a magyar embereket!

Elég egyébként kezdésnek megnyitni az Origót, azonnal a Teroristák is átkelhetnek a Földközi-tengeren szalagcímmel találkozhatunk. Pont az ilyen információkra van szüksége a propagandának, hisz ezek után még inkább képesek lesznek elhitetni azt a hazugságot az emberekkel, hogy tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet van Magyarországon. Hogy terroristák és bűnözők egyébként Rogán Antal letelepedési kötvényeinek hála is érkezhettek Magyarországra, vagy épp a kormány meghívására – Gruevski – az már ugye senkit sem érdekel.

Interpol: terroristák is átkelhetnek a Földközi-tengeren

Budapest/Lyon, 2019. szeptember 19., csütörtök (MTI) – A nyáron és kora ősszel az Interpol koordinálásával több országban végrehajtott tengeri határvédelmi művelet során több mint egy tucat esetben került elő olyan nyom, amely arra utal, hogy külföldi terroristák is átkelhetnek a Földközi-tengeren Észak-Afrikából Európába – közölte csütörtökön az Interpol.

A nemzetközi rendőri szervezet július 24-étől szeptember 8-áig tartó Neptun II. nevű akciója kifejezetten a tengeri határokon átkelő terroristák ellen irányult, és célkeresztbe vette a Földközi-tengeren tevékenykedő drog-, ember- és fegyvercsempész bűnszervezeteket is. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.