Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Politikai gazemberség, amit a kormány művel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez az a hír, amit egyetlen normális ember sem lát szívesen. Sőt, bárkinek ökölbe szorul tőle a keze. Amiért mégis úgy döntöttem, hogy erről szóljon a mai rövid vitaindító, az pontosan a hír fontossága. Akiről a tudósítás szól, az egészen biztosan nem tagja az LMBT-közösségnek. Bizonyára rendes fehér, heteroszexuális férfi, mégis olyan embertelen aljasságot követett el, amire szavak sincsenek.

És itt jön képbe a kormány felelőtlen, sunyi, kártékony politikai haszonszerzése, amikor igyekszik összemosni a meleg és transznemű embereket az ilyen emberalatti szörnyetegekkel. Mert a pedofilnak indult törvény elterelése azt eredményezi, hogy továbbra is megfelelő védelem nélkül maradnak a gyerekek, miközben a kormány teljes propagandahadserege az LMBT-közösség ellen igyekszik hergelni a lakosságot.

Olyan becsületes, szabálykövető, csupán normális életre vágyó embereket támadnak, akiknek semmi köze nincs a gyerekek elleni erőszakhoz, a pedofília és a transzneműség vagy a homoszexualitás a végtelenben sem találkozik, mégis összemossa a törvény a kettőt. Pontosan ezért tiltakozik ellene minden jóérzésű ember szerte Európában. Mert ez politikai gazemberség, amit a kormány művel.

Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt vádat emeltek egy székesfehérvári férfi ellen, aki tavaly július és november között élettársának hároméves lányát szexuálisan zaklatta és többször bántalmazta – tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A főügyészség a férfire fegyházbüntetés kiszabását kérte, valamint eltiltását minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolc évesnél fiatalabbakat nevelne, felügyelne, gondozna, illetve vele “befolyási viszonyban” állna. Indítványozták a vádlott letartóztatásának fenntartását is – közölték.
    A vádirat szerint a férfi többször maradt egyedül élettársának lányával székesfehérvári lakásukban, és többször is “szexuális cselekményt végzett” a nevelése alatt álló, életkoránál fogva védekezésre képtelen gyermekkel. A férfi féltékeny volt élettársára, valamint a kislány és édesanyja kapcsolatára, és ez odáig fajult, hogy többször megütötte és durván megragadta a gyereket, aki emiatt könnyebb sérüléseket szenvedett.
    A gyámhivatal a kislányt a családból kiemelte és ideiglenes hatállyal nevelőszülőnél helyezte el. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!