Március 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Petike! Azért mondják, hogy korruptak vagytok, mert azok vagytok

Hahó, megint este van, megint csütörtök, még mindig tél van és még a Fidesz van kormányon. Több jó hírem momentán nincs. Németh Szilárd megmondta a tutit ma is. Nem kell minden hülyeséggel orvoshoz rohangálni, akkor majd nem lesz túlterhelve a sürgősségi ellátás. Igazán lehet annyi hazafiság mindenkiben, hogy visszavarrja a leszakadt karját, kiveheti a perforált vakbelét és nem zavarja a doktorokat ilyen pitiségekkel. Esetleg meg lehet próbálkozni még az imával is, Balog miniszter szerint az is eléggé hatásos.

A Százak Tanácsa megmondta a tutit: Orbán Viktornak nincs párja, tessék rá szavazni. Miután igen aktívan részt vesznek ők a közéletben – bár én még nem futottam beléjük eddig – megnéztem, kik a százak. Érdekes névsor, szó se róla. Sok doktor között ott találtam Dörner Györgyöt és Wittner Máriát is. Ha senki másra, Wittnerre mindig hallgatok, mert rendkívül okos asszony. Meg zászlóanya is. Plánefőleg.

A korrupciós helyezésben csúcsot döntő Orbán-kormány toporzékolásügyi teremfocistája már megint megaszondta a tutit. Na, miért vagyunk Bulgária előtt a korrupciós listán? Hát perszehogy Soros!

Szijjártó: a kerítés miatt támadja Magyarországot a TI

  Szijjártó Péter egy más témában tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján kérdésre elmondta: a TI két országot minősített le, Magyarországot és Bulgáriát, azt a két országot az Európai Unióban, amely kerítést épített az illegális bevándorlás megállítására. 
    Ez egy újabb megnyilatkozása a nemzetközi szervezetek Magyarország elleni példa nélküli támadásának, amely kizárólag arról szól, hogy nem értenek egyet az ország migrációs politikájával – fogalmazott.
    A külügyminiszter kijelentette: “minket nem érdekel sem a zsarolás, sem a nyomásgyakorlás”, ezután sem fogunk egyetlen illegális bevándorlót sem beengedni Magyarországra, “a kerítés pedig ott marad, ahol van”.
    A Transparency International nemzetközi civil szervezet szerdán adta ki a Korrupció Érzékelési Indexe (CPI) alapján összeállított listát. A TI a magyarországi korrupciós helyzetet 45 pontra értékelte a lehetséges 100-ból, az uniós tagállamok közül Magyarország mögött foglal helyet Bulgária. (MTI)

Petike! Azért mondják, hogy korruptak vagytok, mert azok vagytok. Tudod? Jól van a delfines fürdőmedencéd? És Tiborcz kastélyai? A lámpákról már nem is beszélve. Rogán cimbora vagyonkája szépen gyarapszik? Orbán apuka bányái jól fialnak? Kósa mama disznai híznak rendesen? Mészáros Lölö ma hány új céget alapított? Lázár anyuka földjeinek közepén ma nőtt a vadászkastélynak pár új tornyocskája? No, erről szól ez, nem a honvédelmi óbégatásról.

Jut is eszembe, ha már a korrupció került szóba. Szentendre a múltkor felküzdötte magát az érdeklődésem homlokterébe, amikor a polgármester úr sajátságosan értelmezte a jogkörét és a hozzá forduló polgárt (a rosszul megvilágított zebrához elhelyezendő zászló kihelyezéséhez kellett volna százvalahányezer forint) oly módon gondolta megrendszabályozni, hogy válaszadás helyett visszakérdezett: van-é adótartozása?

Ma nem történt ilyesmi, hanem az történt, hogy ugyanabban a helyes városkában az egyik nagyon értelmes önkormányzati dolgozó munkaidőben, a munkahelyéről szervezi a Fidesznek a választási kampányt. Ez úgy derült ki, hogy a levelezési listáján lévő címekre elküldte az ezzel kapcsolatos kérdését, csak nem mindenki volt fideszes azon a listán.

Az a helyzet, hogy ezt is korrupciónak nevezik normáliséknál. Nálunk persze nem, sőt, átlaghülye nem is érti, hogy mi ezzel a baj. Háhiszen fideszes az önkormányzat, a dógozó is nyilván fideszes – akár akarja, akár nem – az má’ csak természetes, hogy a Viktornak szervezi a tutit. Hánem? Hánem. Akkor lehet változásra számítani ebben az országban, amikor egybites ezen felháborodik. Az se most lesz. Csak remélni tudom, hogy még megélem. Ezt elősegítendő ezennel elvonulok pihenni. A mai cikkeink:

Romániát megvertük, már csak Bulgáriát kell lekörözni, és győztünk

Azt eddig is tudtuk, hogy magyar az, aki fideszes. Miniszterelnök meg az, akit dugdosni kell

Küldjed a szerződést, Viktor! Aláírom

Ellenzékből kormányozni?

A kormány mostantól odafigyel a fiatalokra. De tényleg

Birodalmi szemlélet

Ki is hazudik?

Önök reménytelen helyzetbe’ vannak!

A verekedő egyház

A nap kommentje Jánostól:

Nahogymá a Soros diktáljon, mikor Orbánnak mélyebb a hangja!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS